Matthew Perry:

- Sex var for andre mennesker

«Friends»-stjernen fryktet han var impotent.

IMPOTENT?: Skuespiller Matthew Perry forteller at misbruket førte til at penisen hans ikke fungerte på flere år. Foto:Jim Ruymen / UPI / Shutterstock / NTB
IMPOTENT?: Skuespiller Matthew Perry forteller at misbruket førte til at penisen hans ikke fungerte på flere år. Foto:Jim Ruymen / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

En av oktobers mest omtalte kjendiser var uten tvil «Friends»-stjernen Matthew Perry (53). Medier over hele verden har nemlig omtalt utdrag fra den nye boken hans, «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing».

Der har det kommet fram en rekke oppsiktsvekkende detaljer, blant annet om stjernens rusmisbruk, som han har slitt med i årevis.

Han har tidligere denne høsten avslørt at han var nær døden flere ganger, at han lå to uker i koma og at han måtte bruke kolostomipose i ni måneder.

Alkohol- og pillemisbruket gjorde også at han fikk konsekvenser på soverommet, noe Page Six nå er blant mediene som omtaler.

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserer Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoen av dem sirkulerer på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

- Penisen fungerte ikke

I boken, som ble sluppet tirsdag, forteller Perry i detalj om da han i flere år trodde at «penisen hans ikke fungerte». Skuespilleren begynte å misbruke alkohol allerede som tenåring.

53-åringen forklarer nemlig at han prøvde å ha sex som tenåring, men at han ikke klarte å prestere som følge av alkohol. I forkant av hendelsen hadde han drukket seks øl.

I stedet for å gjøre koblinger mellom alkoholen og hans edle deler, anså ham seg selv som impotent, skriver han i boken.

«Jeg gikk rundt på denne planeten og trodde at sex var noe for andre mennesker. Lenge. Sex hørtes fryktelig moro ut, men det var ikke for meg», står det.

VEKKER REAKSJONER: I et klipp fra 1998 kan se den tidligere «Late Show»-verten David Letterman sutte på «Friends»-stjerna Jennifer Anistons hår. Nå har videoen funnet sin vei tilbake til sosiale medier. Foto: NTB / CBS Vis mer

Fikk ham til sengs

Det var imidlertid helt til stjernen begynte å date Tricia Fisher (53), den avdøde «Star Wars»-stjernen Carrie Fishers halvsøster.

Hun skal nemlig, ifølge Perry, ha forsikret ham om at de seksuelle problemene ikke ville skje igjen, og fikk han «til sengs».

«Og selvfølgelig … ren glede i to hele minutter», skriver han humoristisk.

Skuespilleren legger også til at han takket henne for godheten ved å «ligge med nesten alle kvinner i hele Sør-California».

LES OGSÅ: Mistet barnet etter ulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer