TAKKET NEI: Susan Nielsen sier hun kunne kanskje takket ja til milliardærens tilbud om sex for penger, hvis hun hadde møtt ham først. Men også hun endte med å si nei til "Paradise Hotel"-tilbudet. Foto: TV 3
TAKKET NEI: Susan Nielsen sier hun kunne kanskje takket ja til milliardærens tilbud om sex for penger, hvis hun hadde møtt ham først. Men også hun endte med å si nei til "Paradise Hotel"-tilbudet. Foto: TV 3Vis mer

Sex-tilbudet var bare bløff

- Jeg trodde Susan skulle takke ja, sier "Paradise Hotel"-Nicoline om 100 000 kroners-tilbudet.

SEHER.NO: De danske "Paradise Hotel"-jentene fikk i går hakeslepp da hver av dem ble tilbudt 100 000 kroner hvis de ville tilbringe en natt med den danske milliardæren Paul.

Tilbudet var inspirert av filmen "Uanstendig forslag" fra 1993, hvor Robert Redford tilbyr Demi Moore - som spiller en gift kvinne - én million dollar hvis hun overnatter hos ham.

Men selv om flere av jentene nølte, valgte  Nicoline Stein Lynge, Teresa Erichsen, Marie Bennedsen og Diana Jeanett Nielsen alle å takke nei til å selge sex.

Etter at de fire hadde avvist forslaget, gikk tilbudet videre til Susan Nielsen, som ikke var med ut på yachten til Paul.

- Jeg trodde Susan skulle takke ja, hun er med på alt, sier Nicoline (20) til Seher.no.

Blonde Susan har tidligere i serien blant annet gått til sengs med Paradise-gutta Jacob og Gleager foran kamera, og ikke lagt skjul på sitt frie syn på sex.

Selv om hun sa nei, avviser ikke Susan at hun kunne sagt ja under andre omstendigheter.

- Å ha sex med en jeg aldri har møtt, er jeg ikke interessert i. Men hadde jeg møtt Paul og syntes han var lekker, kunne jeg kanskje sagt ja takk til tilbudet, sa Susan til TV-kameraene.

Først etter at serien ble sendt i Danmark, fikk jentene vite at det hele var en bløff arrangert av produsentene. "Milliardæren" var en dansk skuespiller, lukusbåten var innleid og sex var aldri aktuelt ifølge dansk TV 3.

Dersom en eller flere av jentene hadde akseptert, ville de imidlertid likevel fått 100 000 kroner.

- Selvfølgelig, vi svindler ikke folk. Hadde noen takket ja, hadde programmet tatt en ny vending, men sex ville det ikke blitt noe av, sa pressesjef Søren Hedman i mai til nettstedet avisen.dk, da episoden gikk på dansk TV.

Får kritikk
Selv om Paradise Hotel har fått norske TV-seere til å strømme til TV 3, har tilbudet til deltakerne om å selge sex også møtt kritikk.

- Å oppmuntre til å ta i mot penger for sex bringer oss tilbake til lavmål og Colosseum. Jeg skulle ønske at TV-kanalene var mer bevisste rundt verdier i forbindelse med hva de sender, sa daglig leder i organisasjonen BarneVakten i går til Seher.no.

"Paradise Hotel"-Nicoline tok imidlertid det falske tilbudet med fatning så fort hun hadde bestemt seg for å si nei.

- Først tenkte jeg "Det virker utrolig ekkelt", men så tenkte jeg at "ja, ja, det blir vel god TV," småler hun til Seher.no.

LES OGSÅ: - Vi er begge kjent for sex