PÅ DIREKTEN: Her sitter Spencer Pratt og Heidi Montag og forteller til Tyra Banks at sex-tapen eksisterer. Foto: Faksimile/tyra show
PÅ DIREKTEN: Her sitter Spencer Pratt og Heidi Montag og forteller til Tyra Banks at sex-tapen eksisterer. Foto: Faksimile/tyra showVis mer

- Sex-tapen eksisterer

Mens Lauren Conrad nektet, røpet hennes Hills-kollega alt!

SEHER.NO: Snakk om god venninne! Mens "The Hills"-stjernen Lauren Conrad (21)blånekter for at det finnes en sex-tape der hun er med, satt hennes kollega Heidi Montag (21) på "Tyra Show" og hevdet på det hardeste at den videoen eksisterer.

Hun og hennes av-og på-kjæreste Spencer Pratt (24), som også er med i serien, var mer enn villige til å bekrefte at den antatte filmen faktisk finnes.

- Jeg er ett hundre prosent sikker på at tapen eksisterer. Men jeg ville heller kaste opp enn å se på den, sa han til Tyra Banks.

Heidi, som tidligere var god venninne med Lauren, hevder hun heller ikke har sett filmen, men snakket med Lauren om videoen da ryktene om den begynte å svirre. 

Realitystjernen hevdet at en av Laurens eks-kjærester hadde prøvd å selge tapen, men ville ikke nevne noe navn.

- Jeg har ikke lov til å fortelle så mye mer, sa hun. "The Hills"-stjernene har nemlig fått streng beskjed om å spare skandalene til sitt eget TV-show.

Dersom ryktene stemmer er ikke Lauren den første som blir avslørt med en sex-film. Tidligere har kjendiser som Pamela Anderson, Kim Kardashian og Paris Hilton også blitt tatt med buksene nede.

Ogaså flere norske kjendiser har vært uheldige med hvor de har lagt fra seg sine private bilder. Både Kåre Conradi, Marian Aas Hansen, Rune Rudberg, Kjetil Tefke og Tone Damli Aaberge har begge blitt utsatt for private bilder på avveie.

Nå kan Lauren Conrad bli den neste som havner i internett-fella.


LES OGSÅ: MTV-stjerne i sex-film?

Se flere bilder av Hills-jentene her: