GODE RÅD: Paris Hilton har vant til at hjemmevideone fra forsvinner, nå er det venninnen som kjemper for å holde sengeleken privat. Foto: All Over Press
GODE RÅD: Paris Hilton har vant til at hjemmevideone fra forsvinner, nå er det venninnen som kjemper for å holde sengeleken privat. Foto: All Over Press Vis mer

Sex-tape til retten

Rettsalen er neste stopp i Kim Kardashians forsøk på å få kloa i sin forsvunne hjemmevideo.

Publisert
Rettsdrama!

SEHER.NO:
Selv om partyvenninnen Paris Hiltons popularitet og stjernestatus har gått rett i været etter at hennes hjemmevideo "One Night in Paris" ble lekket ut på nettet i 2003, har ikke Kim lyst til å dele venninnens skjebne.

Nå truer hun pornoselskapet Vivid, som har skaffet seg Kims private sexfilm fra en ukjent kilde for en million dollar - med et kraftig søksmål.

LES OGSÅ: Pikante bilder på avveie

Hun hevder sexvideoen med eks-kjæresten -rapperen Ray J. Norwood- kun var ment for privat bruk. - Filmen er ikke til salgs. Jeg er ikke fattig eller desperat og trenger ikke selge filmen. Det ville ydmyke familien min, sier hun ifølge E News.

I motsetning til Paris, vil Kim (26) - som jobber som stjernestylist, modell og driver motebutikk i Hollywood sammen med sine to søstre - ikke skylde på eks-kjæresten.

SE HER: Har Jessica en sexfilm på nettet?

- Jeg har alltid sagt at han ikke ville gjøre noe sånt for å gjøre narr av meg, sier hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer