Sex-tape til retten

Rettsalen er neste stopp i Kim Kardashians forsøk på å få kloa i sin forsvunne hjemmevideo.

GODE RÅD: Paris Hilton har vant til at hjemmevideone fra forsvinner, nå er det venninnen som kjemper for å holde sengeleken privat. Foto: All Over Press
GODE RÅD: Paris Hilton har vant til at hjemmevideone fra forsvinner, nå er det venninnen som kjemper for å holde sengeleken privat. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Rettsdrama!

SEHER.NO:
Selv om partyvenninnen Paris Hiltons popularitet og stjernestatus har gått rett i været etter at hennes hjemmevideo "One Night in Paris" ble lekket ut på nettet i 2003, har ikke Kim lyst til å dele venninnens skjebne.

Nå truer hun pornoselskapet Vivid, som har skaffet seg Kims private sexfilm fra en ukjent kilde for en million dollar - med et kraftig søksmål.

LES OGSÅ: Pikante bilder på avveie

Hun hevder sexvideoen med eks-kjæresten -rapperen Ray J. Norwood- kun var ment for privat bruk. - Filmen er ikke til salgs. Jeg er ikke fattig eller desperat og trenger ikke selge filmen. Det ville ydmyke familien min, sier hun ifølge E News.

I motsetning til Paris, vil Kim (26) - som jobber som stjernestylist, modell og driver motebutikk i Hollywood sammen med sine to søstre - ikke skylde på eks-kjæresten.

SE HER: Har Jessica en sexfilm på nettet?

- Jeg har alltid sagt at han ikke ville gjøre noe sånt for å gjøre narr av meg, sier hun.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer