Sex-symbolet klippet av seg håret

Charlize Theron har ikke vist seg uten hatt på en uke.

<strong>BARBERTE VEKK HÅRET:</strong> Charlize Theron går rundt med lue og hatt, etter at hun måtte barbere vekk det meste av håret i forbindelse med rollen i sin neste film. Foto: All Over Press
BARBERTE VEKK HÅRET: Charlize Theron går rundt med lue og hatt, etter at hun måtte barbere vekk det meste av håret i forbindelse med rollen i sin neste film. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Charlize Theron har flere ganger blitt kåret til en av verdens mest sexy kvinner, blant annet på grunn av sitt lange lyse hår.

Derfor var det mange forbipasserende som måtte klype seg i armen, da Theron onsdag dukket opp på gaten i Los Angeles med barbert hode.

Men den drastiske forvandlingen er ikke en impulshandling som den popstjernen Britney Spears tok, da hun barberte vekk alt håret i 2008.

Frisyren er ifølge People en del av den nybakte mammaens forberedelser for sin nye film «Mad Max: Fury Road».

I filmen - som ennå ikke har fått noen premieredato - spiller Theron actionrollen som karakteren Furiosa.

Det er imidlertid tvilsomt om Theron er spesielt fornøyd med sin nye stil.

Siden hun klippet vekk det lange håret, har hun nemlig ikke vist seg uten hatt eller lue på hodet en eneste dag...


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik taklet hun nakenscenene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer