Ryan Reynolds om Blake Lively:

Sex-spøk går viralt

Ryan Reynolds' morsdagshilsen til Blake Lively hylles i sosiale medier.

SPESIELL HILSEN: Søndag ble morsdagen feiret i USA. Skuespiller Blake Lively fikk en noe annerledes hilsen fra ektemannen Ryan Reynolds. Foto: Skjermdump fra Instagram
SPESIELL HILSEN: Søndag ble morsdagen feiret i USA. Skuespiller Blake Lively fikk en noe annerledes hilsen fra ektemannen Ryan Reynolds. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

I motsetning til andre Hollywood-par, som ofte viser frem partneren på best mulig måte i sosiale medier, har skuespiller Ryan Reynolds (44) valgt en helt annen vei når det gjelder kona Blake Lively (33).

Ekteparet, som giftet seg i 2012, har døtrene James (6), Inez (4) og Betty (1) sammen, og i anledning morsdagen i USA søndag valgte han naturligvis å hylle «Gossip Girl»-stjernen.

Det skulle imidlertid ikke ta lang tid før morsdagshyllesten ble noe helt annet enn mange kanskje hadde sett for seg - eller ikke.

- Kunne ikke sett det for meg

«Det kan ikke bli sagt nok. Du er hjertet og sjelen bak alle øyeblikk denne familien deler. Jeg er takknemlig for lyset og godheten du påfører livet vårt», skriver han innledningsvis til et bilde av seg selv og kona, og fortsetter:

«Jeg ser deg i øynene til barna våre. Hver eneste latter. Hvert blunk og hvert tankefulle øyeblikk og sårbarhet. Det følsomme motet det krever å være en mor i 2021 er en handling av ren styrke og heltemot».

Etter disse svært varme ordelag skinte den som Reynolds fansen kjenner i sosiale medier også gjennom.

«Aldri hadde jeg sett for meg at anonym sex på et flyplasstoalett kunne føre til dette. Eller hvordan du ansatte Dog The Bounty Hunter for å finne meg. Uansett, er jeg heldig som får reflektere litt av solskinnet du skinner på oss. Gratulerer med morsdagen, elskling», skriver han.

«Klassisk»

Innlegget har gått sin seiersgang i utenlandsk presse det siste døgnet, og på Instagram er det liten tvil om at innlegget har falt i god jord hos skuespillerens 37,4 millioner følgere.

Vis mer

Bildet av Reynolds og kona har i skrivende stund fått over 4,7 millioner likerklikk, og nesten 15 000 kommentarer.

«Lol, du måtte legge til noe klassisk Ryan Reynolds-tull der», skriver én.

«Selv i et hjertelig innlegg om morsdagen klarer denne fyren å være hysterisk også. Herlighet», skriver en annen.

Flere andre påpeker at morsdagshilsenen ikke ville vært den samme dersom den ikke inneholdt en spøk om 33-åringen. Og at fansen forventet en spøk er ikke særlig overraskende.

Møttes på jobb

Stort sett når «Deadpool»-stjernen deler noe som helst om kona, uansett hva det måtte være, er det som regel utenom det vanlige.

Det gjorde han også i 2017 da Lively hadde bursdag. Den gang delte han et bilde av de to sammen fra den røde løperen, men bildet hadde han kuttet slik at man bare fikk se litt av konas ansikt.

Ekteparet møtte hverandre for første gang i 2010 under innspillingen av superheltfilmen «Green Lantern», men på den tiden var de begge i andre forhold.

Året etter dro de på en dobbeltdate, og har siden den gang tilsynelatende vært stormforelsket.

COMBACK Ed Westwick gjør comeback som karakteren Chuck Bass fra «Gossip Girl» Vis mer

LES OGSÅ: Selger hjemmet for over 100 millioner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer