Sex-sjikanerte Angela Merkel på telefon

Italias skandale-statsminister slutter ikke å sjokkere.

TELEFONTABBE: Italias stasminister Silvio Berlusconi kom med en temmelig grov uttalelse om sex-appealen til Tysklands forbundskansler Angela Merkel (t.h) i en avlyttet telefonsamtale. Her er de to statslederne avbildet i Frankrike i 2008.  Foto: Stella Pictures
TELEFONTABBE: Italias stasminister Silvio Berlusconi kom med en temmelig grov uttalelse om sex-appealen til Tysklands forbundskansler Angela Merkel (t.h) i en avlyttet telefonsamtale. Her er de to statslederne avbildet i Frankrike i 2008. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Italias skandalebefengte statsminister Silvio Berlusconi (74) er stadig i hardt vær grunnet sin appetitt på sexy kvinner og sine mange kontroversielle utsagn.

Den nyeste avsløringen kommer på et ekstra ubeleilig tidspunkt, ettersom Italia er i en enormt dårlig økonomisk situasjon og er helt avhenigig av økonomisk støtte - spesielt fra Tyskland og forbundskansler Angela Merkel (57).

I en telefonsamtale med en siktet hallik kaller nemlig Berlusconi den tyske forbundskansleren for en «upulelig kjemperæv», ifølge flere seriøse italienske aviser. Det skriver Dagbladet.

Den grove sex-sjikanen av Merkel er kommet frem fordi etterforskere har avlyttet telefonen til den hallik-siktede mannen, som blant annet skal ha formidlet prostituerte til de skandaløse sex-festene til Italias statsminister. En slik avsløring vil neppe gjøre Merkel vennligere innstilt overfor den noe useriøse statslederen...

Silvio Berlusconi er for øvrig selv under etterforskning i forbindelse med sine «bunga-bunga»-fester. Han skal ha betalt for sex med over 30 kvinner, deriblant den 17 år gamle magedanseren Karima El Mahroug - som angivelig skal ha vært under den seksuelle lavalderen for prostituerte, skriver The Telegraph.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjemper mot utroskapsrykter en måned etter bryllupet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer