<strong>MÅTTE LEGGE NED HJEMMESIDEN:</strong> Den tidligere toppsyklisten Anita Valen ble ifølge Se og Hør Weekend tvunget til å legge ned sin egen hjemmeside på internett, etter å ha mottatt store mengder sex-sjikane fra ukjente personer. Foto: Stella Pictures
MÅTTE LEGGE NED HJEMMESIDEN: Den tidligere toppsyklisten Anita Valen ble ifølge Se og Hør Weekend tvunget til å legge ned sin egen hjemmeside på internett, etter å ha mottatt store mengder sex-sjikane fra ukjente personer. Foto: Stella Pictures Vis mer

Sex-sjikanert av ukjente menn

Anita Valen ble tvunget til å legge ned hjemmesiden.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den tidligere toppsyklisten og «Skal vi danse»-deltakeren Anita Valen de Vries (42) fikk seg en ubehagelig overraskelse da hun i forbindelse med promoteringen av sin hjemmeside på internett la ut lettkledde bilder av seg selv som indianerkvinnen Pocahontas.

Til Se og Hør Weekend sier Valen at hun mottok så mye sjikane etter at hun la ut bildene, at hun ble nødt til å legge ned hele nettsiden.

- Den ble hacket seks-syv ganger, så jeg måtte legge den ned. Jeg fikk mye seksuell oppmerksomhet, som ikke passer seg på siden. Om jeg ikke sjekket hver dag og slettet etter hvert, ble mange meldinger liggende ute. Derfor måtte jeg til slutt bare stenge.

Anita - som bor i Nederland med ektemannen Gerrit de Vries (43) og barna Darren (12) og Antoinette (18) - sier til Se og Hør Weekend at hun ikke er redd for å fortsette å vise sine feminine sider.

- Jeg har alltid likt å pynte meg. Jeg hater janteloven, det der at du ikke må tro at du er noe.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Venke Knutson ble mamma for andre gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer