<strong>UKOMFORTABEL:</strong> Taylor Kitsch likte ikke å spille inn sex-scenene med Blake Lively i thrilleren «Savages». Foto: FameFlynet Norway
UKOMFORTABEL: Taylor Kitsch likte ikke å spille inn sex-scenene med Blake Lively i thrilleren «Savages». Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- Sex-scenene var veldig pinlige

Taylor Kitsch likte ikke å hoppe til sengs med en av verdens vakreste kvinner.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ikke alle ville hatt noe i mot å havne til sengs med den vakre «Gossip Girl»-skuespilleren Blake Lively (24), men ifølge Taylor Kitsch (31) var det svært ukomfortabelt. De to spiller sammen i den nye thrilleren «Savages».

Rollefigurene havner i hete sex-scener, noe som gjorde Kitsch svært ukomfortabel.

- Det er veldig pinlig å spille inn slike scener, og for å være ærlig var jeg bare glad da det var over. Det er en stor del av hvem rollefiguren min er, så det er ganske intenst og avslørende, sier han til People.


For Kitsch, som blant annet spilte sammen med Rihanna og Brooklyn Decker i «Battleship», var det problematisk at han ikke kjente Lively fra før.

- Det var mye seksuell improvisasjon. Vi snakket til vi nesten besvimte og så filmet vi sexscenene. Da hadde jeg kjent Blake i tre eller fire dager.  


Kitsch er for tiden singel, men Lively flyttet nylig sammen med kjæresten Ryan Reynolds.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jaget av gal fan  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer