SPILLER SEXSCENE SAMMEN: I Ridley Scotts nye sci fi-storfilm «Prometheus», har Michael Fassbender og Charliz Theron sex.  Foto: All Over Press
SPILLER SEXSCENE SAMMEN: I Ridley Scotts nye sci fi-storfilm «Prometheus», har Michael Fassbender og Charliz Theron sex. Foto: All Over PressVis mer

- Sex-scenene var pinlige og ubehagelige

Charlize Theron mislikte å ha robot-sex.

SEOGHØR.NO: Charlize Theron (36) er for tiden aktuell på norske kinoer i science fiction-filmen «Prometheus».

Selv om sex-symbolet startet modellkarrieren som 16-åring, er hun ikke spesielt glad i kroppsfiksering. Til tross for at hun spiller sex-scener i mange filmer, blant annet med Michael Fassbender (35) i rollen som robot.

- Et par av sexscenene jeg har spilt inn har vært ganske pinlige og ubehagelige, og den med Michael var intet unntak, sier hun til bladet W Magazine.

Fassbender er godt vant med store eventyr, og har blant annet spilt i filmer som «300», «X-Men: First Class» og «Inglourious Basterds».

- Sex-scener høres mye mer gøyale ut enn de faktisk er. Dødsscener er mye enklere. Kanskje fordi jeg har dødd så mange ganger i filmene mine. Enten er jeg naken, eller så dør jeg, sier Fassbander lattermildt.

Den nybakte moren Charlize, var også naken på kinoer tidligere i år, i filmen «Snow White and the Huntsman». Skuespillerinnen har ikke alltid hatt det lett med utseendet. Nylig innrømmet hun at hun ikke fikk tenner før hun var elleve år gammel.  

- Jeg er ikke besatt av min egen kropp, og har ingen problemer med å være naken. Eller vent, nå hørtes jeg ut som en tøs. Jeg har bare vært heldig og jobbet med mennesker som jeg er komfortabel sammen med.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Theron: - Jeg elsker å skifte bleier.