- Sex-ryktene er helt latterlige

Glamourmodellens ektemann slår knallhardt tilbake.

VIL BLI MAMMA IGJEN: Katie Price legger ikke skjul på at hun og ektemannen ønsker seg barn sammen. Foto: Stella Pictures
VIL BLI MAMMA IGJEN: Katie Price legger ikke skjul på at hun og ektemannen ønsker seg barn sammen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Alex Reid (34) og glamourmodell-kona Katie Price (31) har den siste tiden snakket flere ganger om at de har et ønske om å få barn sammen.

- Vi prøver å få en baby. Men jeg har mensen nå, ikke det at dere ønsker å vite akkurat det, har Katie tidligere uttalt.

I det siste har det også gått rykter om at glamourmodellen, som er best kjent som Jordan, planlegger når de skal ha sex - og at de hopper til sengs syv ganger hver dag i håp om at noe skal skje.

Men de ryktene er bare oppspinn, ifølge Reid.

- Ryktene om at jeg og Katie har satt opp en plan for når vi skal ha sex er helt latterlige. Og syv ganger om dagen? Vær realistiske, for Guds skyld! sier han til Now Magazine.

Katie Price er fra før av mamma til Junior (4) og Princess Tiaamii (2) med eks-mannen,. Peter Andre (37). I tillegg har hun Harvey (7) med den tidligere fotballspilleren Dwight Yorke.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg ønsket ikke å gifte meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer