BØ: John Sundahl klarer ikke helt å bestemme seg om han har hatt et forhold til Britney Spears eller ikke. Nå sier han de to koste seg riktig på rehab! Foto: All Over Press
BØ: John Sundahl klarer ikke helt å bestemme seg om han har hatt et forhold til Britney Spears eller ikke. Nå sier han de to koste seg riktig på rehab! Foto: All Over PressVis mer

Sex på rehab med Spears

- Britney sa hun var forelsket i meg, sier popstjernens forsmådde ekskjæreste.

SEHER.NO: Vi i Seher.no har lenge undret oss over hvem i alle dager denne John Sundahl er, den 38 år gamle mannen som påstår han hadde et forhold til Britney Spears (25) på rehab.

For denne mannen bekreftet for et par uker siden at han og popstjernen virkelig var et par  - for så å trekke det hele tilbake.

Men nå slår den tørrlagte alkoholikeren til igjen, og denne gangen er det saftige saker i vente:

- Britney sa at hun var forelsket i meg. Vi hadde sex. Jeg brydde meg virkelig om henne, sier han i nyeste National Enquirer!

- Jeg var dum nok til å tro henne. Jeg lot følelsene skygge over. Britney er bare barnet - og jeg havnet oppi noe jeg ikke burde havne oppi, innrømmer John, som ukentlig jobber som Anonyme Alkoholikere-terapeut.

Sundahl sier at han kort tid etter fikk en telefon fra en venn som jobber på et hotell i Los Angeles.

- Han fortalte meg bare "Denne snuppa er ikke trofast. Hun var her sammmen med en annen gutt!".

John er overbevist om at gutten hun var sammen med er "Daimon", en mørkhåret mann som jobber som Spears' livvakt - og som hun har et forhold til.

Videre sier den pratsomme mannen at Britney sluttet å ta kontakt med John, og at han derfor møtte opp uanmeldt utenfor palasset hennes i Beverly Hills.

- Britney ventet meg ikke, men det er ikke uvanlig for meg å dukke opp uanmeldt, sier han.

- Hun kom ut og sa kort "Det er slutt mellom oss". Vi pratet en liten stund, og hun spurte om jeg kunne signere en taushetskontrakt som sa at jeg ikke kunne prate om visse juridiske ting hun har i vente. Jeg følte for å si nei, men jeg signerte den.

Til slutt forteller Sundahl, som i våre øyne virker en smule skremmende, at Britney virkelig er sammen med livvakten sin.

- Da Britney og jeg pratet, kom "Daimon" bort og tok hånden på skulderen hennes på en familiær måte - ikke slik du forventer av en livvakt, forteller han.

- Han spurte Britney om noe var galt, og hun svarte bare "John skal til å gå nå". Og det var det. Jeg gikk. Jeg var dumpet. Det var slutt, sukker 38-åringen.

Det var definitivt til det beste, eller hva?

Se Britneys nye musikkvideo "Get Back" på Topp.no
(ekstern lenke)

LES OGSÅ: Britney Spears kastet klærne