Jason Lewis:

«Sex og singelliv»-stjernen er forlovet

Skuespilleren røper hvordan han fridde til sin utkårede.

RØPER FORLOVELSE: Skuespiller Jason Lewis, best kjent fra tv-serien «Sex og singelliv», avslører at han har forlovet seg. Her i en scene med Kim Cattrall fra «Sex and The City The Movie» Foto: Craig Blankenhorn/ New Line Cinema/ Kobal/ REX/ NTB scanpix
RØPER FORLOVELSE: Skuespiller Jason Lewis, best kjent fra tv-serien «Sex og singelliv», avslører at han har forlovet seg. Her i en scene med Kim Cattrall fra «Sex and The City The Movie» Foto: Craig Blankenhorn/ New Line Cinema/ Kobal/ REX/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

De fleste kjenner nok igjen skuespiller Jason Lewis (48) fra rollen som Smith Jerrod i den velkjente HBO-serien «Sex and the City» - eller som vi kjenner til den på norsk, «Sex og singelliv».

I serien var Lewis romantisk involvert med rollefiguren til skuespiller Kim Cattrall (63), Samantha Jones, men på privaten har han imidlertid vært sammen med produsent Liz Godwin (28) siden 2015.

Nå har de to besluttet å ta forholdet ett steg videre ved å forlove seg.

Det røper skuespilleren overfor People. Til magasinet røper han dessuten detaljer om hvordan frieriet utspant seg.

Romantisk frieri

48-åringen avslører at han fridde til sin kjære like før nyttår, og at de foreløpig planlegger at bryllupet skal finne sted neste år. Lewis forteller videre at han overrasket Godwin ved å fri på en liten fjellknaus på stranden i California i solnedgangen.

NYFORLOVET: Jason Lewis og Liz Godwin virker å være i lykkerus etter at de ble forlovet like før nyttår. Her avbildet tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
NYFORLOVET: Jason Lewis og Liz Godwin virker å være i lykkerus etter at de ble forlovet like før nyttår. Her avbildet tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- For å forhindre at Liz mistenkte noe, planla jeg en dag på stranden med klatring på Point Dume i Malibu sammen med venner og familie som var samlet for høytiden. Vi fikk Liz til å klatre opp en klippe rett over vannet, rett før solnedgang, forteller «Sex og singelliv»-stjernen, og legger til at han spurtet opp en bakvei sammen med noen venner for å vente på at Godwin nådde toppen.

Deretter gikk han ned på kne og fridde til henne.

SKAL GIFTE SEG: Tidligere toppblogger Emilie «Voe» Nereng er nyforlovet, og hun legger ikke skjul på at frieriet var svært etterlengtet. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

Ble overrasket

Overfor People legger ikke Godwin skjul på at hun ikke hadde sett frieriet komme, og forteller at hun er overveldet av følelser.

- Vi har ikke illusjoner eller forventninger til hverandre, og vi føler ikke eierskap for hverandre. Forholdet vårt er det mest pleiende, lekne og stadig utviklende forholdet jeg noen gang har hatt. Jeg kan ikke vente med å tilbringe resten av livet mitt med ham, uttaler hun.

Lewis legger heller ikke skjul på kjærligheten han føler for sin forlovede, og påpeker at Godwin elsker ham både når han er fantastisk og når han ikke er det.

RING I SNUSBOKS: Linni Meister ble overrasket med forlovelsesring under ferien på Ibiza. Kjæresten Niklas Tangen Klein gikk ned på kne med ringen gjemt i snusboksen. Video: Trond Stensåsen / Se og Hør Vis mer

- Lykkeligste mannen i verden

I helgen delte for øvrig Lewis et bilde av frieriet på Instagram-profilen sin.

«27. desember 2019 spurte jeg drømmekvinnen min om hun ville gifte seg med meg. Noe som gjør meg til den lykkeligste mannen i verden. Jeg er spent på alle deler av livet sammen med deg, og jeg føler meg så velsignet for at du også er det. Tusen takk til alle mine kjære venner som hjalp til på så mange måter for å gjøre denne magiske dagen mulig», skrev skuespilleren til bildet.

I kommentarfeltet strømmer det inn med gratulasjoner til det nyforlovede paret.

- Gratulerer. Ønsker dere to et liv med kjærkughet, latter og lys, kommenterer en.

- Elsker at du ga henne en stein på toppen av en stein. Gratulerer så mye til dere begge. Ønsker dere evig lykke, kommenterer en annen.

Godwin på sin side delte også det samme bildet på sin Instagram, og skrev følgende:

«Da er katten ute av sekken, og jeg skal tilbringe resten av livet sammen med denne kjekkasen».

LES OGSÅ: Derfor ser hun ikke på «Sex og singelliv»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer