FORELDRE:  Rosemarie DeWitt og Ron Livingston ble denne uken foreldre for første gang - da lille Grace James Livingston kom til verden. Foto: All Over Press
FORELDRE: Rosemarie DeWitt og Ron Livingston ble denne uken foreldre for første gang - da lille Grace James Livingston kom til verden. Foto: All Over PressVis mer

«Sex og singelliv»-stjernen ble pappa

Ron Livingston og skuespiller-kona tar fatt på deres livs rolle.

SEOGHØR.NO: Ron Livingston (45) og kona Rosemarie DeWitt (38) ble mandag denne uken foreldre for første gang, skriver People.

Den lille jenta har fått navnet Grace James Livingston, og de nybakte foreldrene er overlykkelige over å ha blitt foreldre:

- Hele familien er glade og har det bra! Vi er overlykkelige over at vi nå kan meddele at vi har fått en datter, sier paret, via deres pressetalsmann, til nettstedet.

De nybakte foreldrene giftet seg i 2009, tre år etter at de falt for hverandre da de jobbet sammen i TV-showet «Standoff».

Livingston er blant annet kjent for rollen som den noe tafatte og hjelpesløse kjæresten til Carrie i «Sex og singelliv» og som kaptein Lewis Nixon i TV-serien «Band of Brothers».

Den nybakte mammaen har spilt i filmer som «Rachel Getting Married» og «Your Sister's Sister», og hadde faktisk en liten rolle i «Sex og singelliv», som Mirandas kollega Fern i sesong seks.

LES OGSÅ: Mener Tiger Woods bruker barna i PR-stunt