Kristin Davis ble mor igjen:

«Sex og singelliv-stjernen ble mamma for andre gang

Adopterte en liten gutt.

TOBARNSMOR: Kristin Davis er blitt mamma for andre gang og skal ha adoptert en liten gutt. Foto: NTB Scanpix
TOBARNSMOR: Kristin Davis er blitt mamma for andre gang og skal ha adoptert en liten gutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Lørdag kom den gledelige nyheten om at «Sex og singelliv»-stjernen Kristin Davis (53) er blitt mamma for andre gang.

Det kunne nemlig journalist Marc Malkin avsløre på Facebook.

- Nå er hun velsignet med to. Gratulerer! skrev han.

Ifølge People har Kristin adoptert en liten gutt. Foreløpig har ikke Kristin kommentert nyheten selv, og navnet på den lille gutten er foreløpig ikke kjent.

Adopterte for andre gang

Høsten 2011 adopterte Kristin Davis en liten jente i California, Gemma Rose, som delvis er oppkalt etter datteren hennes i den kjente TV-serien der hun spilte Charlotte York.

Til People den gang kunne Kristin fortelle at adopsjonen var noe som var planlagt lenge.

- Man må selvfølgelig tenke igjennom en sånn sak. Det beste er jo å være to om jobben, sa hun den gang.

Saken fortsetter under:

Alenemamma

Kristin Davis har aldri vært gift og har stått for oppdragelsen av Gemma alene, noe som aldri har vært noe problem for 53-åringen.

- Jeg har alltid visst at jeg ville adoptere. At det har vært en mulighet. Men da jeg startet prosessen var det mye som var forvirrende. Det er så mange regler å forholde seg til, og som singel var det ekstra vanskelig, har hun tidligere uttalt i et intervju med journalist Anderson Cooper, ifølge StarPulse.

Selv om Kristin for tiden tilbringer dagene sine alene sammen med Gemma, og nå sitt nye tilskudd til den lille familien, har stjerneskuespilleren en rekke forhold bak seg.

I mai i 2012 ble hun sammen med manusforfatter Aaron Sorkin, men forholdet tok slutt etter bare seks måneder.

Ifølge Ranker har hun også vært koblet til skuespillere som Liev Schreiber (50), Alec Baldwin (60) og Jeff Goldblum (65).

Nervøs for å adoptere

Flere ganger har Kristin snakket åpent om både adopsjon og det å være alenemamma.

Til det britiske ukebladet Seven fortalte 53-åringen i 2014 at hun var så nervøs dagen før hun adopterte Gemma at hun ikke sov på flere uker før hun fikk møte datteren.

- På alle bildene av meg sammen med nyfødte Gemma, kan man se mørke ringer under øynene mine. Jeg var så nervøs. Jeg var våken midt på natten for å kjøpe babyutstyr på nettet, sa hun.

SJARMØR: Gemma Rose ble født i California i 2011, og ble som liten baby adoptert av skuespiller Kristin Davis. Dette er tatt i 2013, da 2-åringen koste seg med mamma og mormor på bondens marked i solfylte Los Angeles. Foto: FameFlynet
SJARMØR: Gemma Rose ble født i California i 2011, og ble som liten baby adoptert av skuespiller Kristin Davis. Dette er tatt i 2013, da 2-åringen koste seg med mamma og mormor på bondens marked i solfylte Los Angeles. Foto: FameFlynet Vis mer

Nervene holdt på å knekke Kristin, selv om det ikke var sikkert at adopsjonen ville bli noe av.

- De sier at man ikke skal holde på som jeg gjorde, fordi det var en mulighet for at adopsjonen ikke ville bli noe av, men jeg tenkte: Det er galskap! Jeg kan jo ikke ta henne med hjem til ingenting.

Føltes ikke ekte

Kristin Davis har tidligere fortalt at da hun endelig kunne få møte datteren, klarte hun nesten ikke å tro på det, og at det føltes som om hun var barnevakt for sitt eget barn.

- De forteller deg at når du får se barnet for første gang, bør man tenke på det som å være barnevakt i tilfelle den biologiske moren ombestemmer seg. Sånt er forskjellig fra stat til stat, men i California er ombestemmelsestiden 48 timer. Så jeg følte meg som barnevakt for mitt eget barn, selv om det egentlig er helt umulig, sa hun til People den gang.

LES OGSÅ: Bertine Zetlitz: - Det var bra for meg å bli mamma

STILLERTIL VALG: «Sex og singelliv»-stjerna Cynthia Nixon stiller til valg som governør av New York City. Video: Cynthia for New York via CNN Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer