Kim Cattrall:

«Sex og singelliv»-stjerna frykter Alzheimers sykdom. Har allerede inngravert egen gravstein

- Det er der jeg vil hvile når denne fantastiske reisen er over. 

ÅPEN OM LIVET OG DØDEN: Skuespiller Kim Cattrall mistet faren i 2012. Selv er hun bekrymret for å bli rammet av Alzheimers sykdom. Foto: NTB Scanpix.
ÅPEN OM LIVET OG DØDEN: Skuespiller Kim Cattrall mistet faren i 2012. Selv er hun bekrymret for å bli rammet av Alzheimers sykdom. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Snart ti år etter at siste episode av «Sex og singelliv» ble sendt på tv, er det fortsatt den serien skuespiller Kim Cattrall (60) huskes best for.

60-åringen er imidlertid nå klar for en større rolle i BBCs filmatisering av suksessboka «The Witness for the Prosecution». Innspillinga av prosjektet har blant annet foregått i Liverpool, hvor Cattrall er født og oppvokst.

I et større intervju med Mirror, forklarer 60-åringen at det å komme tilbake til Liverpool har brakt både gode, men også vonde minner på banen.

- Det er her jeg gikk på skole som barn. Det var en veldig berikende opplevelse å komme tilbake, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

STOR SUKSESS: Kim Cattrall spilte PR-agenten Samantha Jones i «Sex og singelliv». TV-serien har blant annet blitt vunnet syv Emmy Awards, åtte Golden Globes og tre SAG Awards . Foto: Scanpix
STOR SUKSESS: Kim Cattrall spilte PR-agenten Samantha Jones i «Sex og singelliv». TV-serien har blant annet blitt vunnet syv Emmy Awards, åtte Golden Globes og tre SAG Awards . Foto: Scanpix Vis mer

- Bekymrer meg

På tross av at innspillingsperioden inneholdt en god dose nostalgi, var det å være nærme sine egne røtter også en vekkelse. I 2012 mistet skuespilleren nemlig faren, Dennis, som lenge hadde levd med Alzheimers sykdom.

- Alzheimers er en sykdom jeg bekymrer meg for. Sykdommen tok min far. Jeg ønsker å gjøre det meste ut av tiden jeg har, mens jeg fortsatt er frisk og rask, sier hun.

Videre forklarer Cattrall at hun vil bli stedt til hvile i en familiegrav i Liverpool, når den tid kommer.

- Det er der jeg vil hvile når denne fantastiske reisen er over. Jeg har allerede en gravstein med mitt navn og min fødselsdato på, samt en tom plass, hvor dødsdatoen skal graveres inn. På den måten vet jeg at jeg kommer til å ende opp i Liverpool.

Suksess-serie

I «Sex og singelliv» spilte Cattrall rollen som den sexfokuserte PR-agenten Samatha Jones. Serien ble sendt på tv i 16 år, før to filmer om de fire Manhattan-bosatte jentene Carrie, Charlotte, Miranda og Samantha hadde premiere i henholdsvis 2008 og 2010.

Det har versert mange rykter rundt en tredje «Sex og singelliv»-film, selv om ingen har bekreftet at det vil bli noe av.

Sarah Jessica Parker, som spilte Carrie i serien og filmene, sa imidlertid allerede i 2011 at historien for en eventuell ny film er klar.

- Jeg kjenner historien. Det er en liten sak, men jeg synes den bør fortelles. Spørsmålet er når det vil være riktig å fortelle den, sa hun til magasinet Parade.

LES OGSÅ: Bil krasjet inn i huset til Kim Cattrall

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer