- «Sex og singelliv» ødela kjærlighetslivet mitt

Skuespilleren gir TV-serien skylden for at hun er singel.

- «Sex og singelliv» ødela kjærlighetslivet mitt
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Kim Cattrall (58) ble verdenskjent som den mannegale og sexglade PR-agenten Samantha Jones i den populære TV-serien «Sex og singelliv».

Privat har Cattrall vært gift tre ganger, men i dag er hun singel - noe hun klandrer TV-serien for.

- «Sex og singelliv» ødela kjærlighetslivet mitt, sier 58-åringen til Standard Issue, ifølge Contactmusic.com.

Cattrall mener nemlig at rollen har skremt bort menn fra å tørre å date henne.

- Jeg har ikke datet noen på veldig lenge! Det føles nesten som om jeg bor i et tårn, så hvis jeg skal møte menn skjer det som oftest gjennom venner, forteller hun.

Saken fortsetter under bildene.

GLAD I MENN: Cattralls rollefigur, Samantha Jones, var kjent for å erobre nye menn til stadighet. Her fra en scene med sin unge hotte elsker Smith, spilt av Jason Lewis. Foto: NTBscanpix
GLAD I MENN: Cattralls rollefigur, Samantha Jones, var kjent for å erobre nye menn til stadighet. Her fra en scene med sin unge hotte elsker Smith, spilt av Jason Lewis. Foto: NTBscanpix Vis mer

Kim angrer likevel ikke på at hun sa ja til å spille Samantha Jones, men hun tror karakterens enorme seksuelle apetitt og stadige utbytting av partnere ikke taler til hennes fordel.

- Jeg ser helt klart at det var en fantastisk jobb, men nå som jeg har gått videre med livet mitt, så har folk fremdeles tydelige minner og bilder i hodet av meg fra den tiden som ikke vil forlate underbevisstheten.

Den flotte blondinen sier videre at den eneste oppmerksomheten hun får fra det motsatte kjønn i dag, er menn som vil ta bilder sammen med henne for å score poeng eller få sex fra kjæresten, skriver nettstedet.

TV-SUKSESS: Kim Cattrall, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis har sørget for mange uforglemmelige øyeblikk i serien Sex og singelliv som gikk på TV fra 1998 til 2004. Foto: Mary Evans Picture
TV-SUKSESS: Kim Cattrall, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis har sørget for mange uforglemmelige øyeblikk i serien Sex og singelliv som gikk på TV fra 1998 til 2004. Foto: Mary Evans Picture Vis mer

LES OGSÅ: Kim Cattrall synes ikke «50 Shades of Grey»-stjernen Jamie Dornan er attraktiv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer