- "Sex og Singelliv"-filmene blir trilogi

- Vi vil fortsette så lenge vi har nye historier å fortelle...

"SEX OG SINGELLLIV"-FILMENE BLIR TRIOLOGI: Kim Catrall bekrefter at det blir en tredje film med våre alles kjære Carrie Bradshaw & Co. F.V. Kim Catrall, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis Foto: All Over Press
"SEX OG SINGELLLIV"-FILMENE BLIR TRIOLOGI: Kim Catrall bekrefter at det blir en tredje film med våre alles kjære Carrie Bradshaw & Co. F.V. Kim Catrall, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kim Catrall (53) har bekreftet at det blir en tredje film med våre alles kjære Carrie Bradshaw & Co.

- Det har vært en fantastisk reise. Jeg følte at vi avsluttet serien på det riktige tidspunktet, fordi vi falt aldri i fellen ved å gjenta oss selv. Vi kommer til å fortsette med filmene, så lenge vi har nye historier å fortelle, sier Catrall, også kjent som "Samantha Jones", til NW.

Skuespillerinnen bekrefter også at de nå er ferdig med innspillingen til den andre filmen - i det som nå ser ut til å bli en triologi - av "Sex and the City: The Movie". Catrall avslørte lite om hva som kommer til å skje i den nye filmen, men hun nevner at jentene tar seg en tur til ørkenen i Sahara.

- Det var veldig fascinerede å ta disse fire selvstendige, sterke, jentene helt ut av sitt eget miljø. Alt som skjedde i ørkenen ble ekstraordinært. En dag tilbrakte jeg nesten 12 timer på en kamel, avslører Catrall.

Samantha Jones på en kamel? Bare å begynne å glede seg!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Premiere på Sex og SingellivVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer