PRØVER IGJEN: Cheryl Cole har bestemt seg for å gi sin utro ektemann Ashley en ny sjanse. Foto: All Over Press
PRØVER IGJEN: Cheryl Cole har bestemt seg for å gi sin utro ektemann Ashley en ny sjanse. Foto: All Over PressVis mer

Sex-nekt for utro Ashley

Cheryl Cole har bestemt seg for å gi ektemannen en ny sjanse...

SEHER.NO: "Girls Aloud"-stjernen Cheryl Tweedy (24) bestemte seg forrige uke for å gi sin utro ektemann, Ashley Cole (27) en ny sjanse.

Cheryl - som tok tilbake pikenavnet sitt som følge av ektemannens utroskapsskandale - klarte nemlig ikke leve uten fotballstjernen.

Men selv om hun nå prøver igjen, har Cheryl gitt Chelsea-stjernen klar beskjed om at ting på forandre seg...

Hun kan nemlig ikke fordra tanken på å være intim med ektemannen etter at han var utro med frisøren Aimee Walton (22) og nekter å ha sex med ham på minst seks måneder.

- Cheryl har fortalt Ashley at det ikke vil bli noe sex hjemme hos dem på minst seks måneder. Men selv om Ashley kommer til å slite, har han godtatt konas krav. Cheryl vil at Ashley skal sette pris på det han har hjemme, men Ashley er en mann, og det kommer ikke til å bli lett, sier en kilde til The Sun.

Selv om Cheryl nå er tilbake hos ektemannen nekter hun å ta på seg gifteringen, men hun skal ifølge The Sun ha gått med på å fornye ekteskapsløftene under en hemmelig seremoni til sommeren.

- Da de giftet seg, og utvekslet løftene, mente Cheryl det hun sa - noe Ashley tydeligvis ikke gjorde. Nå får han én sjanse til å få dette til å fungere, sier kilden.

LES OGSÅ: - Ashley var utro i senga vår