SØLIBAT: Innspillingen av Rocky 6 har ført til lite sengekos for Sylvester Stallone og kona Jennifer Flavin. Foto: All Over Press
SØLIBAT: Innspillingen av Rocky 6 har ført til lite sengekos for Sylvester Stallone og kona Jennifer Flavin. Foto: All Over PressVis mer

Sex-nekt for Stallone

Sly gjør som fotballspillerne: Ingen sex før kampen.

Prippen bokser!


SEHER.NO: Evigunge Sylvester Stallone (60) er snart klar med sin sjette film om bokseren Rocky Balboa, men innspillingen har vært tøff for Sly - og kona Jennifer Flavin.


Skuespilleren ble nemlig nektet å ha sex under innspillingen for å kunne yte sitt beste under det tøffe treningsopplegget.


- Det finnes bare en viss mengde energi i kroppen, og jeg vet at noen av filmens skuespillere ikke overholdt forbudet, men jeg gjorde det - for jeg visste det var det eneste rette, sier Stallone til skotske Daily Record.


ROCKY 6: Se traileren her!


"Ingen sex før kampen" er ingen ukjent filosofi i toppidrettskretser, men Sly hevder at slett ikke alle praktiserer avholdenhet.


- Jeg hører at David Beckham sier at han ikke gjør det, men han er kanskje unntaket.


- De jeg kjenner som slåss overholder sex-nekten, for hvis de ikke gjør det taper de, forteller den hardtslående tøffingen.