BRUDD: Tidligere i år ble det slutt mellom Jonathan Rhys Meyers og hans mangeårige kjæreste Reena Hammer. Foto: All Over Press
BRUDD: Tidligere i år ble det slutt mellom Jonathan Rhys Meyers og hans mangeårige kjæreste Reena Hammer. Foto: All Over PressVis mer

- Sex med 200 fremmede

Skuespiller Jonathan Rhys Meyers tror han kan ha hatt sex med 200 fremmede kvinner...

SEHER.NO: Kjekkasen Jonathan Rhys Meyers (30) vet nok hvordan han skal sjarmere damene.


For i et intervju med New Woman Magazine avslører Meyers at han har hatt sex med mange fremmede kvinner, og at listen med one-night stands er lang.


- Jeg ble lei av one-night stands da jeg var 26, men nå er jeg 30 og da synes jeg det er meningsløst og dumt. Jeg vil ikke si hvor mange one-night stands jeg har hatt - det kan være to, det kan være 200, sier han.


"Match Point"-stjernen - som nylig mistet moren sin - avslører også at han har én regel når det kommer til sine kvinnelige motspillere:


"Ikke ha sex med dem første dagen!"


Den single kjekkasen mener nemlig at å ha sex så tidlig kan ødelegge kjemien...


- Det er ikke lurt å ha sex med den kvinnelige motspilleren den første dagen på jobb. Spesielt hvis rollene deres krever god kjemi. Å ligge sammen ødelegger det. Kanskje er det derfor jeg ikke har datet en skuespillerinne på ni år, avslører Meyers.


Rhys Meyers og hans mangeårige kjæreste Reena Hammer gikk fra hverandre tidligere i år, og Meyers innrømmer at han kan være en egoistisk kjæreste.


- Jeg tror at kvinner ønsker at menn skal komme over å fikse et ødelagt gjerde. Jeg er ikke så veldig nevenyttig og jeg er en egoistisk kjæreste, men jeg er veldig flink til å kjøpe gaver.


LES OGSÅ: Drakk for å glemme