Sex, løgn og bedrag

Toalettsex, horekjøp og private sexvideoer på avveier. Velkommen til Hollywood.

NEDE: Hugh Grant var ille berørt etter å ha blitt tatt på fersken med prostituerte Divine Brown. Kona Elizabeth Hurley raste ... Foto: AP/Scanpix
NEDE: Hugh Grant var ille berørt etter å ha blitt tatt på fersken med prostituerte Divine Brown. Kona Elizabeth Hurley raste ... Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
TIL HØYRE: Se bildene av stjernene som har tabbet seg mest ut!

SEHER.NO: Mens noen gifter seg med sin 13 år gamle kusine, er det andre som har et elskerforhold til adoptivdatteren sin.

Noen stjerner blir kastet ut av skapet når de blir tatt med rumpa i været på et offentlig toalett, og det er ikke rent sjeldent at kollegene deres shopper rundt etter glattbarberte og prostituerte på nettet.

Det er nemlig ikke mange dagene siden en svært åpenhjertig Boy George stolt kunne fortelle at han mang en gang har betalt for homo-sex ...

- Det er et respektabelt yrke, sa han til tv-kanalen Channel 4. - Det er ingenting feil i å kjøpe sex!

SE HER: Pikante bilder på avveie! Det er ikke bare Conradi som er flau ...

LES OGSÅ: - Homoene gir blanke i meg, sier George Michael.

Mens de fleste sex-skandalene fører til at stjernens karriere faller helt i grus - eller i det minste stuper drastisk - kan litt nakenhet og pupper være gull verdt for andre.

For hvem visste vel hvem Paris Hilton var før den hjemmelagede sexvideoen med henne ble lagt ut på nettet?

SE OGSÅ: Sverige er klar for porno-reality!

Og hadde egentlig Rebecca Loos vært en av Englands hotteste stjerner hvis det ikke var for at hun hevder å ha hatt sex med David Beckham?

Til høyre kan du se bildene stjernene som har stått for underholdning-verdenens aller verste, flaueste, pinligste og morsomste sex-skandaler.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer