Sex-karrieren tvinger datteren (4) til terapi

«Teen Mom»-stjernens nye liv gjør hverdagen vanskelig for lille Sophia.

I TERAPI: Farrah Abrahams fire år gamle datter Sophia går i terapi fordi moren er borte så mye. Foto: All Over Press
I TERAPI: Farrah Abrahams fire år gamle datter Sophia går i terapi fordi moren er borte så mye. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
VIL VÆRE MED: Lille Sophia sier hun ønsker å være med når Farrah er ute på oppdrag. Foto: All Over Press
VIL VÆRE MED: Lille Sophia sier hun ønsker å være med når Farrah er ute på oppdrag. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Den tidligere «Teen Mom»-stjernen Farrah Abraham (22) sjokkerte da hun tidligere i år spilte inn og ga ut en pornofilm.

I ettertid har hun også blitt hengt ut som prostituert fordi hun angivelig er registrert på et nettsted der hun tilbyr møter med menn i bytte mot penger.

Abrahams mange kvelder ute på jobb skal ifølge nettstedet RadarOnline være så vanskelig for datteren Sophia (4) at hun går i terapi.

Farrah bekrefter det hele selv.

- Jeg tar henne til mor og barn-rådgivning én gang i måneden. Jeg må passe på at hun ikke blir så påvirket av at moren er en business-kvinne som liker å reise mye, sier hun til OK!

22-åringens nye karriere, som består av opptredener på barer, konvensjoner og manneklubber, tar mye tid. Tidligere denne uken tok hun også avstøpninger av sitt eget underliv, til en sexleketøykolleksjon.

Saken fortsetter under bildet...- Hver gang jeg forlater henne, blir det vanskeligere. Hun har lyst til å bli med meg, sier Farrah.

Under terapisamtalene forteller Farrah datteren om hva hun driver med.

- Jeg sier jeg drar på nattklubber. Jeg forteller at mamma kommer til å være i byen, på den og den klubben. Jeg gjør henne oppmerksom. Jeg har ingenting å skjule.

LES OGSÅ: Tilbake i mammarollen etter skandalene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer