STOD PÅ KRAVA: Kim Catrall lar ikke noen pille henne på nesen, og dermed fikk hun det akkurat slik hun ville.  Foto: All Over Press
STOD PÅ KRAVA: Kim Catrall lar ikke noen pille henne på nesen, og dermed fikk hun det akkurat slik hun ville. Foto: All Over PressVis mer

Sex-innspilling i høst

Nå skal endelig de fire "Sex og singelliv"-jentene samles for en siste gang.

SEHER.NO: Det har vært mye snakk om hvorvidt det noen gang ville bli en film av den kjente TV-serien "Sex og singelliv". 


Men nå kan endelig fans av den populære suksesserien glede seg. Produsentene har fått grønt lys og vil sette igang med innspillingen så fort som mulig.


Det var skuespileren Kim Cattrall (50) - bedre kjent som den freidige Samantha - som først satte en stopper for filmprosjektet. Grunnen var at hun ikke var fornøyd med lønnen og betingelsene.


Nå ser det ut til at partene er blitt enige, og Samantha fikk det i kjent stil akkurat som hun ville ha det; høyere lønn og fremtidige avtaler med TV-kanalen HBO.


Filmprosjektet vil samle alle fire rollefigurene igjen, det vil si skuespillerne Sarah Jessica Parker (42), Cynthia Nixon (40), Kristin Davis (42) og Kim Cattrall.


Filmen vil ble regissert av Michael Patrick King, mannen som står bak den populære serien.


Sex og singelliv ble en kjempesuksess da den gikk på TV fra 1998 til 2004.


LES OGSÅ: Populær sex tur

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.