LYKKELIGE: Aldersforskjellen er på 15 år, men Ashton Kutcher og Demi Moore er et svært lykkelig par for det. Foto: STELLA PICTURES
LYKKELIGE: Aldersforskjellen er på 15 år, men Ashton Kutcher og Demi Moore er et svært lykkelig par for det. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Sex holder meg ung

Den 47 år gamle stjernen er fornøyd med det hun har...

SEHER.NO: Den 47 år gamle skuespillerstjernen Demi Moore har tidligere fortalt at hun synes selv hun har drømmekroppen, noe mange sannsynligvis er enig i.

I et nytt intervju sier hun ifølge Digitalspy.com at hun tror hun vet hva som holder henne ung.

- Jeg må si at det hjelper å ha mye sex. Det er endorfinene. Men det er mer enn kun det, det handler også om å begynne et kvalitetsliv med noen. Jeg vet jeg har noen som elsker meg for den jeg er og hva jeg ikke er. Han elsker meg på tross av mine feil, og det gjør meg så glad.

Personen hun snakker om er den 15 år yngre ektemannen Ashton Kutcher. Paret blir ofte fotografert sammen, og ser svært lykkelige ut.

- Jeg har blitt eldre, og jeg ser ikke lik ut nå som jeg gjorde da jeg var 20 eller 30. Men man må uansett gjøre det meste ut av det man har.

Men alle er ikke like fornøyd med detaljene Demi slipper ut. Kjendisbloggeren Perez Hilton skriver følgende:

- Alt vi vil er å holde for ørene våre. At Demi Moore skravler om sexlivet sitt med Ashton Kutcher er det mest desperate ønsket om oppmerksomhet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Endelig har jeg fått kroppen jeg ønsker meg