- Sex holder meg ung

Superstjernen avslører...

SEX ER NØKKELEN: Ifølge Cameron Diaz, er det sexen som gjør at hun ser så flott ut.
SEX ER NØKKELEN: Ifølge Cameron Diaz, er det sexen som gjør at hun ser så flott ut. Vis mer
SEHER.NO: «Charlie's Angels»-stjernen Cameron Diaz (37) har avslørt hennes hemmelighet når det kommer til utseendet. Skuespilleren sier ifølge The Sun at sex er hennes ungdomskilde.

Andre viktige ting er mye trening, et sunt kosthold, mye vann og masse latter, ifølge stjernen selv. Men det aller viktigste er altså sex.

- Ja, absolutt. Vi trenger alle sex, vi er jo mennesker. Det er sunt, det er naturlig, og det er det vi er her for å gjøre, sier hun ifølge den britiske tabloidavisen.

I et nytt intervju med magasinet Vogue snakker Diaz ut om ryktene om at hun skal ha noe på gang med baseballstjernen Alex Rodriguez.

- Jeg får vel bare nyte det mens jeg fortsatt har noe å by på. Man må være realistisk. Jeg mener, jeg vil jo ikke akkurat se ut som jeg er 25 år igjen.

Skuespilleren er for tiden singel, men skal i tillegg til Rodriguez, ha blitt koblet til flere stjerner det siste året.

Det er blant annet hevdet at Diaz har datet skuespilleren Keanu Reeves, samt Maroon 5-sanger Adam Levine.

Cameron møtte også ekskjæresten Justin Timberlake nylig, og det skal ha vært et svært gledelig gjensyn, da det tidligere paret slo av en prat under støttearbeidet etter tragedien på Haiti.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Viste frem sin nye kropp