SEXY SVETTING: Melanie Brown avslører i et TV-intervju at sex med ektemannen, filmprodusent Stephen Belafonte, bidrar til å holde henne i knallform. Her er det forelskede paret avbildet på artistens 38-årsfeiring i Las Vegas i juni.  Foto: All Over Press
SEXY SVETTING: Melanie Brown avslører i et TV-intervju at sex med ektemannen, filmprodusent Stephen Belafonte, bidrar til å holde henne i knallform. Her er det forelskede paret avbildet på artistens 38-årsfeiring i Las Vegas i juni. Foto: All Over PressVis mer

- Sex holder meg i form

Men det er ikke all trening Mel B setter like stor pris på...

SEOGHØR.NO: Melanie Brown (38), kjent som Mel B eller «Scary Spice» fra popgruppen Spice Girls, er for tiden travel som dommer i «America's Got Talent».

Den britiske trebarnsmoren har vakt oppsikt i USA med sin flotte og veltrente figur, og da hun gjestet Access Hollywood Live denne uken måtte hun dele hemmeligheten med programlederne.

- Hvis jeg skal være ærlig, er det masse trening, som er en kjedelig forpliktelse, innrømmet TV-stjernen, som sverger til treningsøkter annenhver dag.

Men 38-åringen la heller ikke skjul på at hun bedriver en ganske annen, og mye morsommere form for trening i tillegg.

- Og sexercise. Sex holder meg i form, innrømmet hun med en rå latter.

- Kjære, jeg elsker deg, fortsatte hun, med et symbolsk smil og vink til ektemannen Stephen Belafonte.

Ekteparet har også tidligere vist sin kjærlighet i full offentlighet, som da de var på en het ferie sammen under filmfestivalen i Cannes i mai. Paret giftet seg sommeren 2007, men virker utvilsomt stadig like forelsket.

I fjor fortalte Melanie Brown om hvordan hun slanket vekk 15 kilo etter å ha født datteren Madison (snart 2) i september 2011.

Da nevnte hun sunn gourmetmat og regelmessig trening som de vikigste faktorene - men unnlot å nevne at noen av treningsøktene altså er av svært pikant karakter...

Fra cirka 01:50 minutter ut i videoen nedenfor kan du se Melanie Brown snakke med programlederne Kit Hoover og Michelle Beadle om sin flotte kropp og hete treningsrutiner! 

LES OGSÅ: Avslører sine skjulte talenter