EVENTYR: Linni sier at hun og Bernhard har det helt eventyrlig sammen, og at kjemien i senga også er fantastisk.  Foto: Privat
EVENTYR: Linni sier at hun og Bernhard har det helt eventyrlig sammen, og at kjemien i senga også er fantastisk. Foto: PrivatVis mer

- Sex er utrolig viktig

Linni og kjæresten Bernhard har "et fantastisk lakenliv".

SEHER.NO: Nylig bekreftet glamourmodell og artist Linni Meister (22) overfor Seher.no at hun har funnet kjærligheten igjen.

I ukens Se og Hør - som er i salg nå - stiller det sexy paret opp for fotografen og snakker svært åpnehjertig ut om forholdet.

22-åringens nye flamme heter Bernhard Berntzen (31) og er forretningsmann og firmaeier. Og ifølge Linni er de svært lykkelige sammen.

Nylig var paret på ferie Europa rundt i Berntzens Ferrari, og tilbragte romantiske dager i blant annet Kiel, Amsterdam, Paris, Lyon, St Tropez, Monaco, Milano og Venezia.

Og selv om Linni først omtalte Bernhard som sin elsker, innrømmer hun nå at de er kjærester og allerede har begynt å snakke om barn, skriver Se og Hør.  

- Vi har det helt eventyrlig sammen. Jeg føler meg som en prinsesse i Bernhards selskap. Om ti år har vi barn, sier Linni til ukebladet.

Og paret legger ikke skjul på at de har det helt eventyrlig i senga også.

- Vi har et fantastisk lakenliv. Vi prøver å ha intime stunder sammen så ofte vi kan. Gjerne mellom seks og ti ganger hver dag. Vi har en utrolig god kjemi på det området også, sier Bernhard.

Ifølge Linni er det intime noe av det viktigste for henne i et forhold.

- Sex er utrolig viktig i et forhold, så det er bra at vi funker så godt sammen sånn sett. Bernhard er fantastisk, sier hun.

LES OGSÅ: - Han er drømmeprinsen