SMART: Selv om Kelly, som debuterte svært tidlig, er sammen med Luke Worrall sjekker hun seg jevnlig for kjønnsykdommer. Foto: All Over Press
SMART: Selv om Kelly, som debuterte svært tidlig, er sammen med Luke Worrall sjekker hun seg jevnlig for kjønnsykdommer. Foto: All Over PressVis mer

Sex-debuterte svært tidlig

Kelly Osbourne trodde hun var gravid som 13-åring.

LOS ANGELES (Seher.no): Partyjenta Kelly Osbourne (23) avslører i et intervju med New! magazine at hun mistet jomfrudommen i svært ung alder.

Som 13-åring fryktet jenta at hun var med barn, skriver The Sun.

- Jeg var helt overbevist om at jeg var gravid da jeg var 13 år selv om jeg ikke engang hadde var kjønnsmoden, forteller artisten til bladet.

Kelly var årets ambassadør for Amerikas "World Contraception Day" 26. september og ønsker å infomere tenåringer om farene knyttet til ubeskyttet sex.

- Det er så mange rykter og gal informasjon som blir fortalt videre når du er ung, så det er et veldig viktig budskap World Contraception Day prøver å formidle.

Kelly, som for tiden dater den fem år yngre modellen Luke Worrall, innrømmer også at hun regelmessig sjekker seg selv for seksuelt overførbare sykdommer.

- Jeg er ikke den type person som vanligvis snakker om sexlivet mitt, men jeg er ikke redd for å snakke om prevensjon. Jeg sjekker meg selv tre-fire ganger i året for kjønnsykdommer. De fleste gangene har det ikke engang vært nødvendig, men jeg gjør det likevel bare for å få fred i sjelen.

Nygifte Scarlett Johansson (23) er en annen Hollywoodstjerne som deler Kellys synspunkt.

Hun har nemlig tidligere fortalt at hun HIV-tester seg to ganger i året, og mener de som ikke gjør det er ekle.

LES OGSÅ: Raser etter fett-hetts