INGEN DUM BLONDINE: Jeg har en høyere IQ enn 99 prosent av brunettene der ute, sa Hayden nylig ifølge nettstedet Contactmusic. Foto: All Over Press
INGEN DUM BLONDINE: Jeg har en høyere IQ enn 99 prosent av brunettene der ute, sa Hayden nylig ifølge nettstedet Contactmusic. Foto: All Over PressVis mer

Sex-bomben er "voksen"

Hayden Panettieres mange beundrere jublet i takt med Heroes-stjernen på 18-årsdagen.

BILDESPESIAL: Happy birthday, Hayden!

SEHER.NO: 1,55 meter høye Hayden Panettiere har i løpet av den første sesongen av den Emmy-nominerte TV-serien "Heroes" fått en enorm fanskare verden over.

Mannebladet FHMs lesere kåret henne til verdens sjette vakreste kvinne i 2007, og flere har utropt henne til den nye Lindsay Lohan (21).

Ikke overraskende har den vakre blondinen raskt blitt fast inventar på Hollywoods kjendisfester.

Ved hjelp av sine foreldre - som de siste årene har undervist henne selv fremfor å sende henne på offentlig skole - er hun imidlertid fast bestemt på ikke å ende opp som unge og beryktede skuespillerkollegaer som, nevnte, LiLo og Mary-Kate Olsen (21).

- De må gjøre sine egne ting. Jeg har møtt dem og de har alltid vært snille mot meg, men jeg vil være meg selv. Jeg vil gjøre ting annerledes, sa hun i et intervju med nettstedet The Source for to år siden.

Norske TV-seere kan stifte nærmere bekjentskap med Panettiere fra 3. september når "Heroes" har sendestart på den nye kanalen NRK 3.

Se flere bilder av Hayden HER!

LES OGSÅ: Toppløst strand-Cruz!