IKKE KLAR FOR PENSJONISTTILVÆRELSEN: Inger Lise Rypdal har fylt 64 år, men det betyr ikke at hun tar det roligere. Hun synes derimot at flere ting blir bedre i voksen alder.  Foto: FameFlynet Norway
IKKE KLAR FOR PENSJONISTTILVÆRELSEN: Inger Lise Rypdal har fylt 64 år, men det betyr ikke at hun tar det roligere. Hun synes derimot at flere ting blir bedre i voksen alder. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

- Sex blir bedre etter fylte 40

Inger Lise Rypdal tar alderen med knusende ro.

SEOGHØR.NO: I desember fylte Inger Lise Rypdal 64 år. Alderen tar hun helt med ro og er langt fra klar for noen pensjonisttilværelse. I stedet nyter hun livets ulike faser og forteller at mye ble bedre etter at hun fylte 40 år - spesielt sexlivet.

- Mange barneforeldre går i den fellen å tro at sexlivet er over når man blir 40 år fordi man har vært sammen så lenge. Sannheten er heller at sex blir bedre etter fylte førti, for da er barna store og du får tid til det, sier Rypdal til VG.

- Naturlig å snakke om

Nå er 64-åringen klar med ny hyllestplate til Alf Prøysen i samarbeid med Viggo Sandvik og når de to legger ut på turné blir også Rypdals søster Maj Britt Andersen med.

For to år siden ga hun ut boken «Inger Lises hemmeligheter. Rett fra levra og rett fra hjertet» der hun blant annet vekket oppmerksomhet for sin åpenhet om sexlivet, bruk av Botox og sin kristne tro.

- For meg er det helt naturlig å snakke om, på samme måte som jeg synes fødselen og døden er like naturlig, sa hun den gangen til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Å ta Botox er litt som å fikse en brun tann