GIFTET SEG: - Hovedgrunnen til at vi er nettopp her i New York er fordi jeg giftet meg mandag kveld med min Maria, skriver John Arne Riise på sin egen blogg. Foto: Stella Pictures
GIFTET SEG: - Hovedgrunnen til at vi er nettopp her i New York er fordi jeg giftet meg mandag kveld med min Maria, skriver John Arne Riise på sin egen blogg. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Settingen var uforglemmelig

Den norske fotballstjernen giftet seg denne uka.

SEHER.NO: I midten av juli kunne Seher.no avsløre at den norske fotballstjernen John Arne Riise (29) skulle gifte seg med Maria Elvegård (30) mandag denne uka. Bryllupet, som fant sted i New York, er nå overstått og Roma-spilleren legger ikke skjul på at han er en svært lykkelig mann i disse dager.

- Hovedgrunnen til at vi er nettopp her i New York er fordi jeg giftet meg mandag kveld med min Maria - som nå er blitt Maria Elvegård Riise - og dette har vært noen fantastiske dager som toppet seg med vielsen og bryllupsfesten mandag kveld, skriver Riise på sin egen blogg.

Den store festen ble holdt i toppetasjen på et hotell midt i den amerikanske storbyen, der de hadde en 360 graders panoramautsikt over Manhattan og New York.

- Settingen var uforglemmelig! Vi hadde leid inn en wedding-planner fra New York som sørget for at vi fikk det akkurat slik vi ville, en privat liten vielse og fest med våre nærmeste i en fantastisk setting, skriver 29-åringen på bloggen.

Til Seher.no har Riises mamma, Berit Riise, tidligere bekreftet at bryllupet skulle holdes denne uka. Roma-spilleren selv er glad for at det var lite presse som hadde møtt opp til den romantiske seansen.

- Noen norske medier var til stede i New York, og de hadde også engasjert lokale fotografer som ventet på utsiden av hotellet for å ta bilder av oss i finstasen på bryllupsdagen. Men etter det vi vet per nå, klarte vi å snike oss unna dem via andre utganger på hotellet. Vi ville ikke ha noe medie-oppstyr rundt denne spesielle dagen for oss.
 
Riise inviterte også med seg hele gjengen til baseballkamp da New York Yankees møtte Mets.

For kort tid siden, nærmere bestemt 29. mai giftet John Arnes bror, Bjørn Helge, seg med sin kjæreste, Lena Jenssen. Dermed gikk det bare noen få uker mellom de to brødrenes vielser.

Og for John Arne  var det en av New Yorks fremste bryllupsplanleggere, Bryan Jacobson i New York Event Planner, som trakk i trådene.

- Jeg ser frem til å planlegge bryllupet til John Arne Riise i New York i juni, skrev Jacobson, som i 2008 sto bak bryllupet til Robert De Niros sønn Raphael De Niro (33) og hans Claudine DeMatos (31), på sin egen nettside i forkant av den store begivenheten.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Berit Riise selger huset