Michelle og Barack Obama:

Settes ut av sex-spørsmål

Nekter å svare på talkshowkongens årelange graving.

SEXSPØRSMÅL: Michelle Obama fikk sex-spørsmål på «Jimmy Kimmel Live!» Video: ABC Vis mer
Publisert

Det har nå gått litt over fire år siden Barack Obama (59) og kona Michelle (57) tok steget ut av Det hvite hus for siste gang som president og førstedame.

Populariteten og oppmerksomheten rundt paret har imidlertid ikke sakket ned av den grunn, og det er fremdeles stor interesse for alt fra deres politiske meninger til privatliv.

Nå er den tidligere førstedamen i gang med et nytt prosjekt, denne gang i form av en ny Netflix-serie. Barneprogrammet «Waffles + Mochi» hadde premiere denne uken, og fokuserer på en av hennes største kampsaker som førstedame - kosthold for barn.

Som en del av promoteringen for programmet, gjestet Obama denne uken talkshowet «Jimmy Kimmel Live».

Der ble det imidlertid ikke bare snakk om Netflix og kosthold, men også hennes privatliv, nærmere bestemt sexliv, med ektemannen.

VEKKER OPPSIKT: Da Michelle Obama dukket opp på tv-skjermen mandag 17. august var det ikke bare den tidligere førstedamens tale seerne beit seg merke i. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Spesiell feiring

Talkshowkongen Jimmy Kimmel (53) har i flere år forsøkt å grave i ekteparets privatliv. Derfor var han ikke redd for å grave ytterligere under hennes seineste besøk, og det var spesielt ett spørsmål han ville ha svar på.

Han minnet nemlig den tidligere førstedamen på et spørsmål han stilte henne for to år siden, da de møttes på en bokturné.

- Jeg spurte deg om natta da SEAL Team 6 (amerikansk marines spesialstyrke journ.anm.) drepte Osama bin Laden på din ektemanns ordre, elsket du og mannen din den kvelden for å feire?, spør Kimmel igjen, ifølge E! News.

Osama bin Laden var verdens mest ettersøkte mann. Han var lederen av terrororganisasjonen al-Qaida, som har stått bak en rekke terroraksjoner mot mål verden over, blant annet mot USA 11. september 2001. Bin Laden ble sporet opp og drept av amerikanske spesialstyrker i Abbottabad i Pakistan 2. mai 2011.

AVSLØRER: Michelle Obama avslører hva som egentlig skjedde da hun fikk en gave av Melania Trump utenfor Det hvite hus. Den noe småpinlige situasjonen fikk flere til å spekulere. Video med tillatelse fra TV 3 / Ellen Show Vis mer

«Plead the fifth»

57-åringen er imidlertid like sta som talkshowverten, og nok en gang nekter hun å svare på spørsmålet. Litt overrasket svarer hun nemlig:

- Du vet, jeg må fortelle publikummet ditt at, av en veldig syk grunn, er du veldig besatt av denne delen av den store, historiske begivenheten på en måte som ingen andre. Ingen, i historien av alle samtalene jeg har hatt, har boret seg ned i akkurat dette som deg, Jimmy Kimmel, jeg snur det tilbake på deg, svarer hun lattermildt, og fortsetter:

- Det er det du vil vite. Du er fortsatt den lille gutten på soverommet ditt, under dyna med lommelykta som tenker «jeg håper ingen ser meg».

Hva som faktisk skjedde den natta, er fremdeles uvisst. 57-åringen valgte nemlig nok en gang å «plead the fifth» - et uttrykk som brukes når en person ikke vil besvare spørsmål under avhør - på mesterlig vis.

- Mistenker at hun sov

Jimmy Kimmel er kjent for å ikke gi seg når han møter motgang, og det er ingen tvil om at han ikke kommer til å gi seg før han har det endelige svaret på spørsmålet.

I oktober i fjor, da den tidligere presidenten tok turen til talkshowet, stilte 53-åringen nemlig det samme spørsmålet til ham, ifølge E! News.

INTERVJU: Da Oprah Winfrey intervjuet bokaktuelle Barack Obama ble TV-seerne lurt. Video: Apple TV+. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

- Så, et personlig spørsmål. Jeg stilte dette til kona di - jeg intervjuet henne i Tacoma i fjor - og hun sa «neste gang jeg ser deg, skal jeg svare på det og jeg vil fortelle en historie». Jeg har ikke sett henne, så, natta dere drepte Osama bin Laden, hadde du sex med Michelle?

Med et svært overrasket uttrykk i ansiktet spurte 59-åringen om kona hans faktisk hadde tenkt til å svare på spørsmålet. Da Kimmel svarte bekreftende, kunne ikke Obama gjøre annet enn å le.

- Jeg mistenker at hun sov, svarte Barack lattermildt den gang, og la til:

- Fordi sannheten er at, mesteparten av tiden da jeg var ferdig med å jobbe, sov hun. Så, Michelle legger seg omtrent klokken ni.

LES OGSÅ: Spesiell detalj vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer