Kygo og Victoria Nadine:

Setter ytterligere fart på ryktene

Stilte opp på bilde sammen.

HINTER: Det kommer stadig nye hint om en romanse mellom Victoria Nadine og Kygo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør / Chelsea Lauren / REX / NTB
HINTER: Det kommer stadig nye hint om en romanse mellom Victoria Nadine og Kygo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør / Chelsea Lauren / REX / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere i høst kom nyheten om at kjærligheten tilsynelatende skal blomstre mellom stjerneduoen Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll (30) og Victoria Nadine (23), hvis egentlige navn er Victoria Karlskås Andersen.

Blant det Se og Hør erfarer har det nye superparet vært sammen en god stund. Duoen har blant annet blitt observert åpenlyst både i Oslos og Bergens gater flere ganger, og de skal angivelig ha vært på flere reiser sammen.

For knappe to uker siden ble det blant annet kjent at Victoria Nadine tilsynelatende er med stjerne-DJ-en til USA.

Nå gir de fansen enda en grunn til å spekulere.

GÅR VIRALT PÅ TIKTOK: Artisten Victoria Nadine har blitt en anerkjent artist. Video: Rød Løper Vis mer

Nylig var de tilsynelatende i bursdagsfeiringen til Dan Griffith (35), kjent under artistnavnet Gryffin, som er en amerikansk musiker og DJ.

Det hele ble foreviget på et knippe bilder på musikerens Instagram, og på ett av bildene er både Victoria Nadine og Gørvell-Dahll.

Trykk på pilen til høyre for å se alle bildene i karusellen.

I anledning feiringen har Gryffin publisert flere bilder i en «bilde-karusell», og under innlegget takker han for bursdagshilsener han har fått.

SIDE OM SIDE: Blant de andre gjestene står Victoria Nadine og Kygo ved siden av hverandre på et av bildene. Foto: Skjermdump Instagram / Gryffin
SIDE OM SIDE: Blant de andre gjestene står Victoria Nadine og Kygo ved siden av hverandre på et av bildene. Foto: Skjermdump Instagram / Gryffin Vis mer

Et av bildene i karusellen er et oppstilt gruppebilde av flere som var til stede, og her står de to norske artistene side om side og smiler til kamera.

Artistene selv har ikke kommentert hvorvidt de er et par eller ikke.

Se og Hør har vært i kontakt med pressekontakt Silje Hope i Universal Music som opplyser at hun ikke har noen kommentarer til saken. Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Kygos manager, Myles Shear, foreløpig uten hell.

Offentlige brudd

Både Kygo og Victoria har gått gjennom offentlige brudd.

I 2019 kunne influenser Maren Platou (29) avsløre at hun og Kygo hadde gått hver til sitt, etter fem år som kjærester.

MYSTISK DAME: Andreas «Tix» Haukeland har vært i Barcelona den siste tiden, og observante følgere har lagt merke til en mystisk brunette som har hengt med «Tix». Vi har selvsagt spurt. Video: Rød Løper Vis mer

«Det er sårt og vanskelig å måtte meddele at Kyrre og meg har flyttet fra hverandre. Ting blir ikke alltid slik man har trodd», delte Platou den gang på Instagram.

Victoria på sin side var i et forhold med «Funkyfam»-tvilling Silas Massa Vasstrand (24) inntil 2020. I etterkant av bruddet har Victoria flere ganger vært åpen om kjærlighetssorgen.

- Det beste er å slippe å bekymre seg over hva en annen gjør hele tiden, har hun tidligere fortalt til Se og Hør.

LES OGSÅ: Skjulte kjærester i to år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer