FÅR KRITIKK: Popstjerne og tobarnsmor Jessica Simpson må nok en gang tåle kritikk for et bilde hun har publisert av datteren Maxwell Drew (foran). Foto: NTB scanpix
FÅR KRITIKK: Popstjerne og tobarnsmor Jessica Simpson må nok en gang tåle kritikk for et bilde hun har publisert av datteren Maxwell Drew (foran). Foto: NTB scanpix Vis mer

Jessica Simpson:

Setter sinnene i kok med sitt nye bilde av datteren

Ikke alle er fornøyde med at Jessica Simpson lar Maxwell (5) sminke seg.

Publisert

(Se og Hør): Popstjerne og forretningskvinne Jessica Simpson (37) er blant Hollywood-stjernene som deler mye av familielivet sitt i sosiale medier.

På Instagram legger hun både ut hete bilder av seg selv og ektemannen Eric Johnson (38), og søte bilder av datteren Maxwell Drew (5) og sønnen Ace Knute (4).

Imidlertid har all delingen en bakside: Det er ikke mye som skal til før følgerne hennes raser mot hvordan hun - og ektemannen - oppdrar sine to sjarmtroll.

Da Jessica og datteren besøkte sminkeforretningen MAC forrige uke, delte 37-åringen en selfie av de to - der fem år gamle Maxwell har på seg leppestift og lager trutmunn mot kamera. Og dét falt ikke i god jord hos alle, ifølge Hänt.

Saken fortsetter nedenfor.

This is NOT an #ad, @maccosmetics is my daughter’s favorite store! Mommy-Daughter Day with #MAXIDREW #girlygoth

Et innlegg delt av Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Nettstedet skriver at sangstjernen har fått flere krasse kommentarer på bildet, og Hänt siterer noen av følgernes reaksjoner:

«Hva er det som er i veien med deg?» og «Hun er for ung for sminke. Du kommer til å angre på det. Stol på meg», er blant kommentarene som skal ha strømmet inn.

I teksten til bildet presiserer Jessica Simpson at innlegget ikke er reklame for MAC, men at dette er yndlingsbutikken til datteren hennes. Også denne opplysningen er det noen som reagerer negativt på:

«Yndlingsbutikken hennes? OMG. Hun burde leke ute og lære om verden, ikke sitte i en stol og prøve sminke i en sminkebutikk. Hva er galt med deg?».

- Hva feiler det folk?

Selv om flere reagerer på at Jessica Simpson tilbringer kvalitetstid med datteren sin i en sminkebutikk, er det andre som mener at dette kun er helt uskyldig moro.

Flere av artistens følgere tar henne i forsvar, og retter heller krass kritikk mot dem som lar seg opprøre av sminkebildet.

«OMG, hva feiler det folk. Hun er en liten jente som henger med moren sin, det er dette småjenter elsker å gjøre, leke med sminke og dukker (...) Stå på, Jessica, la barnet ditt være barn. Du er en fabelaktig mor, fortsett sånn», er det en som skriver.

«Maxwell er et vanlig barn. Ta dere sammen, folkens», er det en annen som mener.

Andre følgere er imidlertid kritiske til at Jessica Simpson fremhver et sminkemerke som ikke har tatt tydelig avstand fra dyretesting. Ifølge Dyrevernalliansen er MAC Cosmetics blant merkene som ikke vil garantere at produktene deres ikke blir testet på dyr.

I skrivende stund har ikke Jessica Simpson kommentert kritikken.

Kritikk for hårfarge og badedrakt

Dette er ikke første gang Jessica Simpson skaper storm i kommentarfeltet etter å ha publisert bilder av barna sine.

I anledning årets Halloween-feiring fikk hun kritikk for å tilsynelatende ha farget datterens blonde hår brunt.

- Hvorfor vil du farge datteren din sitt hår når hun er så ung?, skrev en Twitter-bruker, mens en annen skrev at vedkommende elsker artisten, men ikke støtter dette, ifølge Daily Mail.

Det vekket også oppsikt da Jessica publiserte et bilde av datteren der hun poserer i badedrakt, den gang da Maxwell var kun tre år gammel.

Flere av Jessicas tilhengere hevdet nemlig at dette var på grensen til å være upassende oppførsel for et lite barn, mens andre mente at bildet av den lille jenta var helt uskyldig.

De siste årene har tobarnsmoren dessuten fått mye oppmerksomhet for sin egen oppførsel. Fansen har uttrykt bekymring for stjernen flere ganger, og i 2015 stilte hun opp i et intervju som raskt ble omtalt som skandaløst.

I TV-intervjuet med «Extra» snakket hun nemlig usammenhengende og så ut til å slite med å ordlegge seg, mens hun gestikulerte karikert foran journalisten. Videoen fikk blant annet folk til å spekulere i om hun var full eller ruset på kokain under intervjuet.

LES OGSÅ: Kaster klærne på hesteryggen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer