BURLESK-SHOW: Triana Iglesias vil nå prøve seg som burleskdanser i Oslo.
BURLESK-SHOW: Triana Iglesias vil nå prøve seg som burleskdanser i Oslo.Vis mer

Setter opp eget burlesk-show

Triana Iglesias følger i fotsporene til Dita von Teese.

SEHER.NO: Etter suksess i USA - med blant annet flere foto-shoots for Playboy - er Triana Iglesias (26) klar for å satse på nye fronter i Norge.

Nå vil nemlig Triana prøve seg som lettkledd danser på scenen i sitt eget burlesk-show - den samme typen forestillinger som har gjort modellen og danseren Dita von Teese verdensberømt.

Dermed slår hun følge med milliardærarvingen Paris Hilton, som i februar kopierte et av Ditas mest kjente dansenummer, da hun feiret sin 27-års dag i Las Vegas.

Showet "Trianas Tassle Time" skal ifølge Dagbladet FREDAG ha premiere på et foreløpig ukjent utested i Oslo i neste måned.

- Jeg bytter ikke yrke hvis det er noen som lurer på det. Men jeg har alltid vært opptatt av at det skal være liv i bildene mine, at jeg ikke bare skal stå rett opp og ned, og Bettie Page, hun kjenner vel alle, hun var jo både burlesk-stjerne og undertøysmodell, sier Triana til avisa.

26-åringen - som har bakgrunn fra både teaterskole og dramalinjen ved Hartvig Nissen videregående skole i Oslo - må imidlertid skuffe de som håper hun vil være like avkledd på scenen, som hun har vært mellom Playboy-permene.

 - Burlesk er jo "the art of tease". Det handler om å forføre uten å vise noe. Selv når man tar av seg alt, så har man alltid tildekket brystene. Og "the art of tease", det er litt av det jeg føler at mange modeller som driver med den type bilder jeg gjør ikke er flinke nok til. De gir for mye av seg selv med en gang.

LES OGSÅ: Nesten-bryllup for Triana