Gwyneth Paltrow og Brad Falchuk:

Setter ny fart på ekteskapsryktene

Et bryllupsklingende Instagram-innlegg gjør fansen overbevist om at paret allerede er gift.

ER DE GIFT ELLER IKKE? Ekteskapsryktene florerer rundt skuespiller Gwyneth Paltrow og Brad Falchuk, men selv kommenterer de ikke ekteskapsryktene. Foto: AP/ NTB scanpix
ER DE GIFT ELLER IKKE? Ekteskapsryktene florerer rundt skuespiller Gwyneth Paltrow og Brad Falchuk, men selv kommenterer de ikke ekteskapsryktene. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Sist helg holdt Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow (45) og forloveden,«Glee»-produsent Brad Falchuk (46), det som angivelig skulle være en stor forlovelsesfest i Los Angeles.

Paret hadde invitert hele 400 gjester til en storslått feiring måneder etter at paret offisielt bekreftet forlovelsen, noe som gjorde at mange spekulerte i om festen var selve bryllupet.

I et lengre innlegg på Instagram har Gwyneth lagt ut et bilde av seg selv og kjæresten fra den store festen. På bildet stråler hun av lykke og lovord om Brad og den store kvelden, og unngår ekteskapsryktene fullstendig.

I innlegget takker derimot skuespilleren gjestene og arrangørene for «den mest fantastiske kvelden» som ble avholdt for å feire deres kjærlighet, for den vakre kjolen, og sist, men ikke minst, kjæresten for å vise henne «ekte lykke».

Ekteskapsrykter

Tross festens «offisielle tittel» har altså ryktene florert rundt paret siden festen ble arrangert forrige helg.

I innlegget på Instagram skriver Gwyneth heller ingenting om hvorvidt festen var en bryllups- eller forlovelsesfest, noe flere av fansen etterspør svar på i kommentarfeltet.

Ekteskapsryktene ble heller ikke færre av at «Iron Man»-stjernen selv, morgenen etter festen, la ut et bilde på Instagram som hun hadde gitt den bryllupsklingende tittelen «morgenen etter», og flere har gratulert paret i kommentarfeltet.

Saken fortsetter nedenfor.

The morning after #thenomadla

Et innlegg delt av Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Flere medier, deriblant PopSugar, hevder at paret giftet seg i hemmelighet forut for festen, og at festen derfor bare var en uformell bryllupsfest for å feire det overståtte bryllupet.

Andre medier, som den britiske tabloidavien The Sun, hevder at festen i seg selv var bryllupet.

Skjulte forlovelsen

Om paret allerede er gift, virker det imidlertid som om de er godt fornøyd med å bevare det som en hemmelighet inntil videre.

Kilder hevdet for øvrig at paret valgte samme strategi da de forlovet seg, og at duoen allerede hadde vært forlovet i ett år før de valgte å offentliggjøre nyheten.

Selv om forrige ukes begivenheter er godt dokumentert på Gwyneths Instagram-konto, lar hun det i høyeste grad være oppe til fortolkning hvorvidt hun faktisk allerede er en gift kvinne.

Utdrikningslag i Mexico

Ifølge den britiske tabloidavisen The Sun boardet skuespilleren og 12 gjester et privatfly til Cabo i Mexico, kun få dager før den store festen, for å feire Gwyneths utdrikningslag.

Både tidligere skuespiller Cameron Diaz (45) og klesdesigner Stella McCartney (46) skal ha befunnet seg på privatflyet, ifølge Page Six, og The Sun hevder at disse to, sammen med Gwyneths datter Apple (13), også skal ha vært hennes brudepiker.

At hun nylig var i Mexico bekrefter Gwyneth selv på sin Instagram-konto, der hun selv omtaler turen som et utdrikningslag.

#costapalmas #henweekend

Et innlegg delt av Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Skulle det vise seg å være at ekteskapsryktene stemmer, er det i tråd med hva Gwyneth tidligere har uttalt etter at forlovelsen ble annonsert.

- Jeg tror jeg er for gammel til å ha et stort bryllup og en stor hvit kjole og alt dette. Jeg må tone det noe ned …

LES OGSÅ: - Kanskje jeg forelsker meg i en dame