Cameron Diaz og Nicole Richie:

Setter nettet på hodet

De to Hollywood-stjernenes nære «slektskap» ser ut til å overraske fansen.

SVIGERINNER: Det har nok gått i glemmeboka for mange at Hollywood-stjernene Cameron Diaz og Nicole Richie er svigerinner. Her er duoen på shopping sammen i 2016. Foto: Splash News / NTB
SVIGERINNER: Det har nok gått i glemmeboka for mange at Hollywood-stjernene Cameron Diaz og Nicole Richie er svigerinner. Her er duoen på shopping sammen i 2016. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Hollywood er stappfull av berømte mennesker som er i slekt med hverandre. Men du har kanskje glemt at eks-skuespiller Cameron Diaz (48) og realityprofil og skuespiller Nicole Richie (39) er i familie?

Det er det i hvert fall mange brukere i sosiale medier som ser ut til å ha gjort. De siste dagene har et innlegg på Twitter gått viralt, der brukeren Ashley Fern virker svært overrasket over at de to stjernene er beslektet.

«Nicole Richie og Cameron Diaz er svigerinner, og det føler jeg at vi ikke snakker nok om», skriver hun i innlegget - som Diaz senere har valgt å svare på.

Hollywood-stjernen kommenterte innlegget med en serie emojis, blant annet en med et hode som eksploderer - noe som nok er en henvisning til at relasjonen mellom de to stjernene har gått i glemmeboka for mange.

I kommentaren tagget hun også Nicole Richie.

Det har seg nemlig slik at Richie og Diaz er svigerinner. Diaz giftet seg i 2015 med den amerikanske musikeren Benji Madden (41), som er tvillingbroren til Nicole Richies ektemann Joel Madden (41). Tvillingbrødrene har i en årrekke spilt sammen i pønkbandet «Good Charlotte».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer