Cameron Diaz og Nicole Richie:

Setter nettet på hodet

De to Hollywood-stjernenes nære «slektskap» ser ut til å overraske fansen.

SVIGERINNER: Det har nok gått i glemmeboka for mange at Hollywood-stjernene Cameron Diaz og Nicole Richie er svigerinner. Her er duoen på shopping sammen i 2016. Foto: Splash News / NTB
SVIGERINNER: Det har nok gått i glemmeboka for mange at Hollywood-stjernene Cameron Diaz og Nicole Richie er svigerinner. Her er duoen på shopping sammen i 2016. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Hollywood er stappfull av berømte mennesker som er i slekt med hverandre. Men du har kanskje glemt at eks-skuespiller Cameron Diaz (48) og realityprofil og skuespiller Nicole Richie (39) er i familie?

Det er det i hvert fall mange brukere i sosiale medier som ser ut til å ha gjort. De siste dagene har et innlegg på Twitter gått viralt, der brukeren Ashley Fern virker svært overrasket over at de to stjernene er beslektet.

«Nicole Richie og Cameron Diaz er svigerinner, og det føler jeg at vi ikke snakker nok om», skriver hun i innlegget - som Diaz senere har valgt å svare på.

Hollywood-stjernen kommenterte innlegget med en serie emojis, blant annet en med et hode som eksploderer - noe som nok er en henvisning til at relasjonen mellom de to stjernene har gått i glemmeboka for mange.

I kommentaren tagget hun også Nicole Richie.

Det har seg nemlig slik at Richie og Diaz er svigerinner. Diaz giftet seg i 2015 med den amerikanske musikeren Benji Madden (41), som er tvillingbroren til Nicole Richies ektemann Joel Madden (41). Tvillingbrødrene har i en årrekke spilt sammen i pønkbandet «Good Charlotte».

GODT GIFT: Joel Madden og Nicole Richie har vært gift siden 2010. Foto: Matt Baron / Rex / NTB
GODT GIFT: Joel Madden og Nicole Richie har vært gift siden 2010. Foto: Matt Baron / Rex / NTB Vis mer

Richie og Joel Madden giftet seg i 2010, og har to barn sammen.

Lever privat

I januar i år ble det også kjent at Diaz og Benji Madden hadde blitt foreldre - noe som kom overraskende på for de fleste. Paret er kjent for å være ganske private, og hadde heller ikke annonsert den gledelige nyheten om familieforøkelse på forhånd.

INTERVJU: Cameron Diaz og Jason Segel intervjues om filmen "Sex Tape". Intervjues også på rød løper på "Sex Tape"-premieren i Los Angeles. Vis mer

Datteren Raddix kom til verden rundt årsskiftet.

«Godt nyttår fra Madden-familien! Vi er så glade, velsignede og takknemlige for at vi begynner det nye tiåret med å annonsere fødselen til vår datter, Raddix Madden», skrev Diaz på Instagram den gang.

Siden da har Diaz beskrevet livet som mamma i svært hyggelige ordelag i intervjuer med pressen, og blant annet uttalt at det er det beste som har skjedd henne.

I mai kom også Madden med en rørende hyllest til kona i sosiale medier - i anledning morsdagen. I innlegget uttrykte han stor takknemlighet overfor henne.

«Evig takknemlig for kona mi som har gjort meg til en far, og som tar så godt hånd om oss hver dag. Den beste mammaen og kona og vennen. Enten det er snakk om å våkne opp ekstra tidlig for å ta vare på alle sammen (tre mennesker og et dusin av dyr), eller å gjøre alle undersøkelser og lesing for å sørge for at vi gjør vårt beste for å være gode foreldre til datteren vår», skrev han, og la til:

«Hun er en kraft fra naturen og jeg er veldig takknemlig».

PÅ STRANDA: I forbindelse med innspillingen av filmen "The Other Woman" tok de tre kvinnelige hovedrollene seg en tur på stranda. Video licensed from Splash Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg var fritt vilt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer