TAR PAUSE FRA HVERDAGEN: Kirsti Sørlie Hansen, Jenny Langlo og Maria Mohn sier alle til Seher.no at prioriterer vekk mye av sitt vanlige liv, mens de er med i "Idol". Foto: Lina Hekkli, Seher.no
TAR PAUSE FRA HVERDAGEN: Kirsti Sørlie Hansen, Jenny Langlo og Maria Mohn sier alle til Seher.no at prioriterer vekk mye av sitt vanlige liv, mens de er med i "Idol". Foto: Lina Hekkli, Seher.no Vis mer

Setter livet på vent under «Idol»

Idol-finalistene tar en pause fra hverdagen for å følge drømmen om en artistkarriere.

Publisert
SEHER.NO: De ti «Idol»-finalistene kommer fra små og store steder under over hele landet. Under finale-rundene i Idol setter de hverdagen på hold, tar pause fra jobbene sine og flytter inn på hotell i Oslo. Jenny Langlo (18) fra Stordalen synes det er en spesiell opplevelse.

- Det er litt rart, men man må jo tenke hva er viktigst og betyr mest. Hva kommer du til å sitte igjen med mest opplevelse av i ettertid? Livet mitt hjemme er slik det alltid har vært, men dette er noe du kun får oppleve her og nå. Det må jeg bare prioritere, sier hun Seher.no.

Til daglig jobber Langlo på en restaurant i hjembygda Stordal, og har ikke hatt noen problemer med å ta seg pause.

- Det er en familiebedrift og de har vært veldig lette å forholde seg til, så det har heldigvis gått kjempefint.

Selv om det er en flott karrieremulighet, byr det også på problemer å ta en pause fra hverdagen. Deltagerne tjener lite penger på deltagelsen, de får bare 142 kroner per dag i matpenger. Mangelen på inntekt er et problem tobarnsmor Maria Mohn (28) har lagt merke til. 

- Det blir jo svært liten inntekt i denne perioden. Jeg må vel be mannen min tjene litt ekstra, sier hun spøkefullt.

Kirsti Sørlie Hansen (25) jobber normalt som postbud og har tatt permisjon frem til «Idol»-finalen i slutten av desember. Hun trives i rampelyset og vil nødig vende tilbake til sin gamle jobb.

- Det blir veldig rart og stille. Det er ikke noe jeg har lyst til å gjøre resten av livet, sier hun.
  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer