Setter kjæresten på flyet og blir igjen i Norge

Filmstjernen Jonathan Rhys-Meyer og kjæreste trives med å være borte fra hverandre. Se video!

SEOGHØR.NO: Jonathan Rhys-Meyers (36) er kjent fra filmer som Velvet Goldmine, Mission Impossible III, Bend It Like Beckham, Match Point, men er kanskje aller mest kjent som rollen som Henry den åttende i dramaserien The Tudors.

Fredag var han på plass da Harald Zwart (48) sin siste film, «Skyggejegerne: Demonenes by» hadde premiere i Fredrikstad. Skuespilleren som har et bad boy-image, og som skal være utestengt for livet fra United Airlines, viste en helt annen side av seg selv i plankebyen der han villig kysset fans og ga dem minner for lovet.

Skuespilleren har i løpet av innspillingsperioden rukket å bli gode venner med den norske regissøren og skryter han opp i skyene.

- Jeg elsker å jobbe med Harald. Vi har faktisk blitt ganske gode venner. Så jeg elsket å jobbe med han, sier Jonathan til Seoghør.no.

Jonathan, som spiller rollen som Valentine i den ferske Hollywood-filmen, har også forelsket seg i Norge. I timene før premieren utforsket Jonathan og kjæresten Victoria Keon-Cohen den norske byen.

- Jeg liker Norge. Jeg har bare vært her en dag, men landet har vært utrolig ålreit mot meg.

Som skuespiller har Jonathan mange reisedøgn og er mye borte, men det er ikke noe problem for kjæresten. 

- Det er fantastisk. Han er veldig avslappet. Jeg drar tilbake til LA på søndag og han blir her, ler Victoria.

- Vil du savne henne, Jonathan?

- Ja, jeg vil savne henne så mye, ler Jonathan mens han kniper fingrene tett sammen.

LES OGSÅ:   Gjenforent i Oslo etter bruddet