Justin Bieber og Hailey Baldwin:

Setter igjen fart på bryllupsryktene

Justin Bieber kaster bensin på bålet med mulig forsnakkelse.

GIFT?: Fansen gir ikke opp spekulasjonene om at Hailey Baldwin og Justin Bieber skal ha giftet seg i hemmelighet. Foto: NTB Scanpix
GIFT?: Fansen gir ikke opp spekulasjonene om at Hailey Baldwin og Justin Bieber skal ha giftet seg i hemmelighet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter at den verdenskjente popsangeren Justin Bieber (24) bekreftet forlovelsen med supermodellen Hailey Baldwin (21) i juli, har det blitt spekulert på om når den forelskede duoen skal gifte seg.

Flere hevder at turtelduene allerede skal ha giftet seg i hemmelighet, blant andre onkelen til Hailey, skuespillerstjernen Alec Baldwin (60). Selv har paret avkreftet påstandene.

Denne helgen skal imidlertid Justin og Hailey ha satt fyr på spekulasjonene igjen.

Og dét på grunn av to små ord, som muligens var en forsnakkelse.

Imidlertid er det mange som heller tolker det hele som en bryllupsbekreftelse.

- Kona mi

Ifølge flere utenlandske medier, deriblant Metro, skal nemlig Justin ha omtalt Hailey som sin kone da de besøkte hjembyen til popsangeren i Canada, i helgen.

Der skal de ha besøkt en utstilling til ære for 24-åringen.

Besøket var en stor snakkis i byen, der det populære paret også la igjen en hilsen på det som ser ut som en tavle.

Signaturhilsenen delte museet også på sin Instagram-konto, der de omtaler duoen som et ektepar.

- Vi var veldig glade for å ha fått besøk av en helt spesiell gjest til museet i går, sammen med sin helt spesielle ektemann, skriver museet til hilsenen Hailey skal ha skrevet ned.

- Elsker deg for alltid, Hailey. Hilsen B, sto det skrevet.

Ifølge kilder til Metro skal Justin også ha introdusert Hailey som sin kone under besøket.

Avkreftet spekulasjonene

Det var etter at Justin og Hailey ble observert utenfor rettslokalene i New York mens de snakket med en dommer, at ryktene om overstått giftermål startet.

Flere amerikanske medier, deriblant People, fikk den gang bekreftet via lukkede kilder at paret giftet seg i rettslokalene.

- De gjorde det uten å høre på noen, uttalte kilden, og la til at paret giftet seg i rettslokalene, men at de senere skal ha en stor feiring med familie og venner.

- De skal ha en stor fest foran gud og alle de elsker, sa kilden videre.

Kort tid senere avkreftet imidlertid Hailey det som oppspinn.

- Jeg forstår hvor spekulasjonene kommer fra, men jeg er ikke gift ennå, skrev hun på Twitter.

- Giftet seg i London

Noen uker senere blusset imidlertid påstandene opp igjen da Alec Baldwin, onkelen til Hailey, røpet overfor en journalist at Justin og Hailey faktisk hadde giftet seg i hemmelighet.

Det var på spørsmål om han har noen råd til sin niese Hailey i forkant av bryllupet, og hvordan han tror at bryllupet ville bli, at den populære skuespilleren røpet seg.

KOS: Justin Bieber var ikke redd for å vise sin kjærlighet til Hailey Baldwin. Her holder han om sin forlovede i London mens de blir observert av fotografene. Foto: NTB Scanpix
KOS: Justin Bieber var ikke redd for å vise sin kjærlighet til Hailey Baldwin. Her holder han om sin forlovede i London mens de blir observert av fotografene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
TURISTER: Det så tilsynelatende ut til at Justin Bieber og Hailey Baldwin storkoste seg i London som turister. Foto: NTB Scanpix
TURISTER: Det så tilsynelatende ut til at Justin Bieber og Hailey Baldwin storkoste seg i London som turister. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vel, de dro av gårde og giftet seg. Jeg skjønner ikke hva greia er, uttalte Alec.

Samtidig ble Justin og Hailey observert i London. Flere hevder dermed at det er nettopp London turtelduene har reist til for å bli smidd i hymens lenker.

Ifølge Sky News skal duoen ha blitt observert rundt Londons store severdigheter som Buckingham Palace, Themsen og London Eye.

LES OGSÅ: Raser mot stjernens byggeprosjekt