Johnny Depp:

Setter fyr på spekulasjonene

Stjernen har angivelig skrevet en låt om ekskona.

MANGE «HATTER»: Johnny Depp er både skuespiller og musiker. Foto: Matteo Nardone/ Pacific Press/ Shutterstock/ NTB
MANGE «HATTER»: Johnny Depp er både skuespiller og musiker. Foto: Matteo Nardone/ Pacific Press/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Johnny Depp (59) er en av Hollywoods mest suksessrike skuespillere, med en CV som inkluderer blant annet «Edward Scissorhands» og «Pirates of the Caribbean»-filmene.

Men skuespilleren har flere talenter, blant annet innenfor musikkens verden. For tiden reiser superstjernen Europa rundt i forbindelse med en gjesteopptreden med rockelegenden Jeff Beck (78).

Ifølge danske B.T. skal også Depp og Beck gi ut et felles album, kalt «18».

«Pirates of the Caribbean»-stjernen har selv skrevet to av sangene, og ifølge The Sunday Times handler trolig en av dem om ekskona Amber Heard (36), som han vant over i retten tidligere i år.

«Som en hund med syv års-kløe»

Sangen har fått tittelen «Sad Motherfuckin' Parade». Låten skal inkludere tekststrofer som «I think you’ve said enough for one motherfucking night», «You’re sitting there like a dog with a seven-year itch» og «If I had a dime, it wouldn’t reach your hand».

Det kan oversettes til «jeg tror du har sagt nok for en motherfuckings natt», «du sitter der som en hund med en syv års-kløe» og «hvis jeg hadde en slant, ville den ikke havnet i din hånd».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.