Machine Gun Kelly og Megan Fox:

Setter fyr på spekulasjonene

Machine Gun Kelly kom med helt spesielle meddelelser fra scenen.

MYSTISK: Machine Gun Kelly kom med mystiske uttalelser på scenen under Billboard Music Awards søndag. Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images for MRC/AFP/NTB
MYSTISK: Machine Gun Kelly kom med mystiske uttalelser på scenen under Billboard Music Awards søndag. Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images for MRC/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag var det igjen duket for Billboard Music Awards og flere stjernen hadde kledd seg opp for rød løper, underholdning og utdeling av priser.

Det godt omtalte paret Machine Gun Kelly (32) og Megan Fox (36) var blant de som var til stede, og i løpet av kvelden gjorde førstnevnte noe som skaper overskrifter og setter fart på rykter.

- Kona mi

Paret gikk først på den røde løperen sammen, før 32-åringen entret scenen og sang «Twin Flame», han dediserte da låten til forloveden sin.

- Jeg skrev denne sangen til kona mi, uttalte han på scenen, ifølge People.

Dette skal ifølge People ha satt i gang spekulasjoner om Kelly og Fox har tatt forholdet videre, at de faktisk har rukket å giftet seg.

Det stoppet heller ikke der, artisten hadde mer å melde fra scenen. People skriver at opptredenen skal ha vært av det følsomme slaget, og at han mot slutten av den kom med nok en dedisering.

- Vårt ufødte barn

- Og denne er til vårt ufødte barn, uttalte 32-åringen fra Billboard-scenen.

Paret har så langt ikke uttalt seg om spekulasjonene knyttet til Kellys mystiske ord fra scenene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer