Shailene Woodley:

Setter fyr på spekulasjonene

«Har hun fått en baby???»

FORELDRE?: Spekulasjonene om at Shailene Woodley og Aaron Rodgers har blitt foreldre vil ingen ende ta etter at skuespilleren publiserte et bilde av babyføtter på sosiale medier. Foto: Grosescu Alberto Mihai / Shutterstock / Stewart Cook / REX / NTB
FORELDRE?: Spekulasjonene om at Shailene Woodley og Aaron Rodgers har blitt foreldre vil ingen ende ta etter at skuespilleren publiserte et bilde av babyføtter på sosiale medier. Foto: Grosescu Alberto Mihai / Shutterstock / Stewart Cook / REX / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at det har gått fort i svingene for stjerneparet Shailene Woodley (29) og Aaron Rodgers (37).

I februar kunne nemlig 37-åringen avsløre at han hadde fridd og fått ja, men den gang nektet han å avsløre hvem hans utkårede var. Forlovelsen kom knappe syv måneder etter bruddet med racerbil-kjøreren Danica Patrick (39).

Til tross for at han holdt sin den gang ferske forlovede hemmelig, gikk det rykter om at det var skuespiller Shailene Woodley han hadde funnet lykken med. Kort tid senere bekreftet skuespilleren gladnyheten.

- Ja, vi er forlovet. Men for oss er dette gammelt nytt, du vet, så det er ganske morsomt. Alle andre freaker ut akkurat nå, og vi bare: «ja, vi har vært forlovet en god stund», sa skuespilleren til talkshow-stjernen Jimmy Fallon (46), gjengitt av The Independent.

VENTER BARN: Naima Maresse markerte seg i «Ex on the beach» og «Ex and the city» for et par år siden - nå venter hun barn. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

«Har hun fått en baby??»

Paret planlegger dermed å tilbringe fremtiden sammen. Nå spekuleres det også vilt om hvorvidt paret allerede har rukket å bli foreldre eller ikke, etter at det dukket opp et bilde av noen babyføtter på sosiale medier.

Onsdag denne uken delte nemlig skuespilleren et bilde på Instagrams historiefunksjon. På bildet ser man to babyføtter - uten noen videre forklaring.

SPEKULASJONER: Dette bildet satte fart på ryktemøllen. Foto: Instagram / Shailene Woodley
SPEKULASJONER: Dette bildet satte fart på ryktemøllen. Foto: Instagram / Shailene Woodley Vis mer

Det har naturligvis satt fart på ryktene om at paret har blitt foreldre.

«Ehm, hvem sin baby er det på Shailene Woodleys Instagram???» spør en bruker på Twitter.

«Altså, Shailene Woodley som publiserer babyføtter på storyen sin. Prøver hun å fortelle oss noe?» skriver en annen, mens en tredje skriver:

«Har Shailene Woodley fått en baby????»

«Spørsmålet er: hvorfor publiserte nettopp Shailene tilfeldigvis bilder av babyføtter uten noen forklaring?» skriver en fjerde.

GRAVID: Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som «Funkygine», forteller hvorfor hun ikke liker å være gravid. Video: Rød Løper Vis mer

- Travel hverdag

Page Six har forsøkt å komme i kontakt med talspersoner for NFL-spilleren og skuespilleren uten hell, men påpeker at 37-åringen fremdeles ikke har publisert noen form for kunngjøring på sin egen Instagram-profil.

I disse dager tilbringer paret tid fra hverandre - Aaron forbereder seg på fotballsesongen, mens forloveden spiller inn HBO-serien «Big Little Lies».

- Det er en travel jobbhverdag for henne, så beslutningen min (om å forberede seg til fotballsesongen i en annen stat journ.anm.) kom på riktig tidspunkt for oss begge, slik at vi kan fokusere på jobbene våre, uttalte 37-åringen til Haute Living forrige uke.

FJERNE STIGMA: Alicia, som i sosiale medier kaller seg «Princess Glitterhead», mistet tennene da hun var gravid. Hun bruker nå sosiale medier for å fjerne stigmaet rundt det å ikke ha tenner. Video: Tiktok / Princess Glitterhead Vis mer

Kjendisnettstedet PerezHilton skriver imidlertid at det trolig bare er snakk om et tilfeldig bilde, ettersom all etterforskning de har gjort rundt temaet har vist at paret ikke har blitt foreldre.

Blant annet understreker de at 29-åringen ikke så ut til å være gravid da hun publiserte bilder fra en ferie i mai.

LES OGSÅ: Venter barn seks måneder etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer