Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer:

Setter fyr på ryktene - igjen

Sophie Elise og Isak tilbringer tilsynelatende onsdagskvelden sammen.

AV-OG-PÅ-FORHOLD?: En ny video setter ytterligere fart på romanseryktene mellom Sophie Elise og Isak. Foto: Espen Solli / TV 2
AV-OG-PÅ-FORHOLD?: En ny video setter ytterligere fart på romanseryktene mellom Sophie Elise og Isak. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Romansen mellom Sophie Elise Isachsen (27) og Isak Dreyer (27) har skapt store overskrifter etter at de fant tonen under innspillingen av «Farmen kjendis» i fjor sommer.

På finalefesten i februar kunne det virke som duoen hadde tatt forholdet ett steg videre, da Isachsen innrømmet at de hadde møtt hverandres foreldre.

Bare en uke senere hadde det imidlertid snudd, og etter begge to delte kryptiske meldinger på Instagram begynte det raskt å florere i bruddrykter.

Forvirringen blant fans og følgere var derfor til å ta og føle på da duoen den ble observert sammen igjen. Denne gang på handletur i Sverige.

OBSERVERT SAMMEN: Denne videoen setter fyr på spekulasjonene. Video: Privat / Rød Løper Vis mer

Og nå setter duoen ytterligere fart på gjenforeningsryktene.

Onsdag kveld delte de nemlig flere videoer på Instagram der det kunne se ut til at de har funnet tilbake til hverandre. Isachsen har lagt ut en video hvor man tydelig kan se «Farmen kjendis»-vinneren i bakgrunnen, mens Dreyer på sin side har repostet en video fra Isachsens venninne - som også var å se på Isachsens video.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Dreyer har i tillegg lagt ut en video hvor han og Isachsen sitter tett omslynget, og etterlater dermed liten tvil om en gjenforeninge mellom de to.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med Sophie Elise Isachsen, som foreløpig ikke har gitt noen kommentar til saken.

Sammen på jakt

Duoen prøvde lenge å holde en lav profil etter «Farmen»-innspillingen og ønsket å ikke å uttale seg om forholdet. I januar tok derimot Se og Hør paret på fersken hånd i hånd i Oslo.

Deretter gikk det slag i slag for dem.

KJÆRESTESPØRSMÅL: Dette svarer Sophie Elise om at hennes forhold til «Farmen kjendis»-kollega. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen Vis mer

I februar var influenseren på jakt med Dreyer i Sverige. Dette fortalte hun selv overfor Se og Hør, mens han også delte bilde fra turen på Instagram.

I tillegg har Isachsen bekreftet at de datet ved å gi et nikk. Han uttalte imidlertid følgende om romansen til Se og Hør i februar:

- Sophie og jeg har det veldig fint, men vi setter pris på at vi kan holde mye av det privat, ettersom starten var såpass offentlig som den var.

Svarte om Isak

Bruddryktene oppsto i første omgang etter influenseren delte flere innlegg på Instagram som kan ha hintet til at det ikke sto så bra til på kjærlighetsfronten.

«Skal tillate meg selv et par dager med tristhet og så setter vi faen meg strek for dette tullet. Brynene mine er fine, om ikke annet», skrev 27-åringen sammen med en selfie av seg selv.

I et annet innlegg skrev influenseren også at hun skjønte hva hun fortjener, og at hun så frem til å «komme tilbake» til seg selv.

KRYPTISK: Sophie Elise og Isak Dreyer flørtet åpenlyst på «Farmen kjendis» og rødmet da de ble spurt om forholdet deres på finalefesten i slutten av februar. Nå kan det virke som at romansen er over. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Kort tid etter publiserte Dreyer egne innlegg, hvor han blant annet ba om unnskyldning.

Ingen av dem ville derimot uttale seg om bruddryktene til media, men i helgen svarte Isachsen på flere spørsmål i en spørsmålsrunde, deriblant hva som faktisk var ståa mellom henne og Isak.

«Hva har skjedd mellom deg og Isak? Er dere sammen eller hva?», ville en fan vite.

Da svarte influenseren følgende:

FORELSKA: Årets «Farmen kjendis»-vinner får spørsmål om ryktene mellom han og Sophie Elise. Reporter: Thea Hope Vis mer

«Så mange spørsmål om dette, forståelig nok. Jeg kan i alle fall si at det er ekstremt vanskelig å navigere en relasjon når man er offentlig, og jeg hadde verken trodd eller ønsket at det skulle være slik det er nå. Merker at jeg sliter veldig med å skrive noe mer, de små delene av dette jeg får ha privat er viktig for meg uansett».

LES OGSÅ: Kim Kardashian åpner seg endelig om forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer