Taylor Swift:

Setter fyr på romanseryktene

Skal ha funnet lykken med musiker.

NY FLØRT?: Romanseryktene rundt artist Taylor Swift svirrer om dagen. Foto: Valerie Macon/AFP
NY FLØRT?: Romanseryktene rundt artist Taylor Swift svirrer om dagen. Foto: Valerie Macon/AFP Vis mer
Publisert

De siste ukene har rykter om at Taylor Swift (32) skal ha funnet lykken med musikeren Matty Healy (34), spredt seg som ild i tørt gress.

Nylig ble det kjent at Swift hadde brutt forlovelsen med sin mangeårige kjæreste Joe Alwyn (31) etter seks år. Det tok derimot ikke lang tid fra bruddet var et faktum til spekulasjonene om en ny romanse begynte å ta form - da med musikeren Matty Healy kjent fra bandet The 1975.

Selv om ingen av artistene har ønsket å utdype seg om den angivelige romansen, stopper det ikke håpefulle fans fra å spekulere på om de skal ha et godt øye til hverandre.

Nylig fikk også ryktene bein å gå på etter at ble avbildet sammen, og flere skal nå ha det til at bildene av duoen tyder på at de er mer enn bare gode venner. Det melder blant annet Entertainment Tonight og Daily Mail.

Var blant publikum

På Daily Mails bilder kan man se Swift og Healy sette seg i en ventende bil, som de visstnok skal ha kjørt til popstjernens leilighet etter en konsert hun avholdt i Nashville. På konserten skal Healy ha vært blant publikum.

Healys tilstedeværelse på lørdagens Swift-konsert vakte oppsikt ettersom han også var å se under fredagens opptreden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer