Leonardo Dicaprio og Gigi Hadid:

Setter fyr på romanseryktene

Fotografer tok stjerneduoen på fersken.

KJÆRESTER?: Romanseryktene svirrer rundt Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio og supermodell Gigi Hadid. Foto: Evan Agostini / Invision / AP / Mark Sagliocco / Getty Images / AFP
KJÆRESTER?: Romanseryktene svirrer rundt Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio og supermodell Gigi Hadid. Foto: Evan Agostini / Invision / AP / Mark Sagliocco / Getty Images / AFP Vis mer
Publisert

Det har de siste månedene siste svirret romanserykter rundt supermodell Gigi Hadid (27) og skuespiller Leonardo DiCaprio (47).

Ryktene har derimot hittil ikke blitt bekreftet av verken modellen eller skuespilleren.

Restaurantbesøk

Til tross for manglende bekreftelse på forholdet har duoen gang på gang dukket opp på samme steder. Det har selvfølgelig gitt mer og mer grunn til å tro at stjernene har funnet lykken med hverandre.

ROMANSERYKTER: Tonje Frigstad og Sander «Randulle» Dale svarer på romanseryktene etter «Forræder». Reporter: Celina Morken. Video: Jenny Emilie Aas. Vis mer

Forrige uke ble «Titanic»- stjernen og « Victoria's Secret»-modellen fotografert på vei ut av kjendisrestauranten Cipriani i New York, ifølge E! News.

Selv om de to stjernene ikke forlot restauranten sammen, gikk de ut med noen få minutters mellomrom, noe paparazzien klarte å fange opp.

Hang sammen på fest

Romanseryktene begynte å svirre da duoen ble observert sammen for første gang i september i år.

Ifølge Daily Mail hadde Hadid og DiCaprio dratt sammen på en etterfest på Casa Cipriani under New York Fashion Week.

«TROPP 1»: Det var en flørt mellom to av deltakerne som man ikke fikk se på TV. Reporter: Sofie Losen. Video: Celina Morken Vis mer

DiCaprio er kjent for å date unge modeller. Derfor hadde fansen lett for å anta at han har en romantisk relasjon til Gigi.

På etterfesten ble stjernene fotografert mens de satt lent mot hverandre og hadde en tilsynelatende intim samtale. En Twitter-bruker publiserte bildet på plattformen og skapte en storm av kommentarer.

Mange av følgerne ble begeistret over det som kanskje er et nytt kjendispar. En Twitter-bruker kommenterte: «De er så heite», mens en annen skrev: «Vel hun er modell ikke sant? Han dater jo modeller.»

Det virket også som at paret tilbrakte tid sammen under Fashion Week i Paris. Supermodellen ble fotografert på vei til hotellet Royal Monceau som hun oppholdt seg på.

Senere den kvelden ble DiCaprio fotografert på vei ut av samme hotell.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuken i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

– Alle er glade for å se dem sammen

Selv om det fortsatt gjenstår at paret bekrefter forholdet, har en kilde nær DiCaprio bekreftet at duoen dater til US Weekly.

– De har et tonn med felles venner. Alle er glade for å se dem sammen selv om det var en overraskelse for mange, sa kilden til nettstedet.

Kilden avslørte også at DiCaprio selvfølgelig synes at Hadid er vakker, men også at hun er en smart og kul karakter som har et veldig kultivert syn på livet.

BEKREFTER: Kjærligheten blomstrer for Leah Isadora Behn, som bekrefter at hun har fått kjæreste. Vis mer

LES OGSÅ: Derfor holder de forholdet hemmelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer