«Euphoria»-Hunter Schafer:

Setter fyr på nettet

Hunter Schafers antrekk får mye oppmerksomhet.

FJÆR: En fjær var alt Hunter Schafer valgte å skjule brystene med. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
FJÆR: En fjær var alt Hunter Schafer valgte å skjule brystene med. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvert år tiltrekker den årlige Oscar-etterfesten til Vanity Fair seg mange av verdens aller største stjerner, og kjendisenes valg av antrekk skaper hvert år store overskrifter.

I år var intet unntak. «Euphoria»-stjernen Hunter Schafer (24) overlot nemlig lite til fantasien med sin Oscar-kreasjon, skriver People.

Schafer dukket opp i et antrekk som kan antas å være «lett som en fjær», ettersom det kun var en fjær som ble brukt for å skjule brystene til skuespilleren.

DRISTIG: Hunter Schafer sparte ikke på kruttet. Foto: Doug Peters/EMPICS URN/NTB
DRISTIG: Hunter Schafer sparte ikke på kruttet. Foto: Doug Peters/EMPICS URN/NTB Vis mer

I tillegg til fjæra som ble holdt på plass ved hjelp av en tynn stropp, og den prangende «under booben» (underpupp direkte oversatt til norsk journ.anm.), hadde Schafer på seg et langt hvitt silkeskjørt med lavt liv.

Motemagasinet Stylecaster har også omtalt antrekket, og mener det så ut som om noen hadde tatt en fjærpenn og teipet den over det nakne brystet hennes.

NRK måtte ty til kreative metoder for å få tak i de to canadiske søstrene som spilte «pornotvillingene» i den tredje sesongen av «Exit». Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / NRK / Officiel_roxylane via Instagram / Iamshanalane via Instagram. Vis mer

«Selv om det kan virke som en usannsynlig suksessoppskrift, fungerte det helt», skrev de blant annet.

Skuespilleren for også mye ros i sosiale medier for sitt tyngdekrafts-trossende antrekk.

«VAKKER», skriver kollega og venninne Zendaya (26).

«Wow», skriver artisten Katy Perry (38).

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live og delte detaljer fra blogg-perioden. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

«Dette blir for mye for meg. Jentene (puppene journ.anm.) ser for bra ut. Talentet ditt lyser for sterkt, og du bare fortsetter å levere. Jeg lever for dette», skrev en tredje, mindre kjent, bruker.

Flere påpekte også det faktum at Schafer må ha stolt fullt og helt på den lille fjæra.

«Jeg skulle ønske jeg stolte like mye på folk, som hun stoler på den biten med stoff», skriver en.

«Min første tanke var at jenta må jo fryse?», legger en annen til, mens en tredje skriver:

«Jeg hadde vært dritredd for å bevege meg, brystvortene mine kunne aldri greid dette».

I tillegg til å være skuespiller, kan Schafer skimte med en suksessfull karriere som modell. Hun er også en forkjemper for LHBT-rettigheter, og er selv åpen transperson.

Skuespiller Angela Bassetts reaksjon på Jamie Lee Curtis’ Oscar-seier har vakt oppsikt. Video: AP. Reporter: Vegard Krüger / Dagbladet TV. Vis mer

24-åringen har også sikret seg en sentral rolle i den kommende «Hunger Games»-filmen «En ballade om sangfugler og slanger», hvor hun skal spille rollen som Tigris Snow.

LES OGSÅ: Kongelig detalj vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer