Kourtney Kardashian og Megan Fox:

Setter fyr på nettet

Kourtney Kardashian og Megan Fox er tilsynelatende svært nære venner.

GODE VENNINNER: Kourtney Kardashian har funnet en god venninne i Megan Fox. Foto: John Nacion/Shutterstock/NTB
GODE VENNINNER: Kourtney Kardashian har funnet en god venninne i Megan Fox. Foto: John Nacion/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kourtney Kardashian (43) og Megan Fox (36) har hengt som erteris etter at førstnevnte fant lykken med Travis Barker (46). Blink 182-trommisen er nemlig en god kompis av Fox sin forlovede, artisten Machine Gun Kelly (32).

Venninnene har angivelig knyttet tette bånd, og har blitt fotografert sammen ved en rekke anledninger. I tillegg har de delt bilder sammen på sosiale medier- ofte av det pikante slaget.

VEKKER OPPSIKT: Megan Fox etterlot lite til fantasien på gårsdagens Video Music Award-utdeling. Video: Entertainment Tonight. Reporter: Jonas Andersen Vis mer

«Burde date hverandre»

Mandag delte Fox en bildekarusell på Instagram, og forklarer at bildene er tatt for Kim Kardashians (41) undertøydmerke, Skims.

Flere medier har omtalt saken, deriblant Harpers Bazaar og Us Weekly.

«Burde vi starte en OnlyFans?», legger «Transformers»-stjernen spøkefullt til.

På OnlyFans abonnerer brukere på ulike kontoer som kan dele og tjene penger på innholdet sitt.

På det første bildet kneler venninnene ved siden av hverandre på gulvet, og fester blikket i kameralinsen. Et annet bilde viser Kardashian på venninnens fang på toalettet.

Realityprofilen har også lagt igjen en kommentar under skuespillerens Instagram-post.

«Vi er så søte», skriver Kardashian med et hjerte.

GLIPP: Kardashian-klanen får ofte mye oppmerksomhet for bildene de legger ut på sosiale medier, men detaljen på Kourtney Kardashians siste Instagram-bilde fikk virkelig folk til å sperre øynene opp. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Emilie Rydning Vis mer

Tirsdag morgen har innlegget høstet over tre millioner likes, og flere fans tar til kommentarfeltet for å si sin mening om de dristige bildene.

«Dere burde bare date hverandre», lyder det fra en følger.

«Denne posten ga meg ti ekstra leveår», skriver en annen.

Andre er ikke like begeistret for synet, og ber stjernene reflektere over hva barna deres vil tenke om dem.

Dobbeldate i Las Vegas

Tidligere i år kunne Fox avsløre hva venneparene finner på når de er på dobbeldate.

- Vi har vært i Vegas med dem et par ganger og eventer og sånne ting, sa Fox, som har vært forlovet med Kelly siden januar, til Glamour UK.

- Men vi drar ikke på piknik eller road trips.

Fox kunne samtidig innrømme at det som regel ikke er mange dobbeldater oppført på timeplanene deres, ettersom alle fire prioriterer tid med barna sine.

- Jeg mener, mellom alle, så er det jo 900 barn!

ONLYFANS: Skattelistene for 2020 er offentliggjort. Reporter i Rød Løper, Thea Hope, var i studio for snakke om kjendisenes inntekter i corona-året 2020. Vis mer

«Midnight in the Switchgrass»-skuepilleren har tre sønner, Noah (9), Bodhi og Journey (5) med eksmannen Brian Austin Green (49). «Emo Girl»-sangeren på sin side har datteren Cassie (13) fra et tidligere forhold.

Kardashian deler de tre barna Mason (12), Penelope (10) og Reign (7) med ekskjæresten Scott Disick (39).

Da TV-stjernen giftet seg med Barker i mai, ble hun med det stemor til hans to barn, Landon (18) og Alabama (16) som han har med eksen Shanna Moakler (47). I tillegg er Blink 182-trommisen en aktiv stefar for eksens datter, Atiana De La Hoya (23). Fox og Kelly var til stede som gjester i venneparets bryllup i vår.

LES OGSÅ: Nektet å høre på pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer