Beyoncé Knowles-Carter:

Setter fyr på nettet

Den verdenskjente sangeren vekker oppsikt med dristige bilder.

VEKKER OPPSIKT: Artisten Beyoncé Knowles-Carter har fått flere til å sperre opp øynene etter nye bilder. Foto: Eduardo Munoz / Reuters / File Photo / NTB
VEKKER OPPSIKT: Artisten Beyoncé Knowles-Carter har fått flere til å sperre opp øynene etter nye bilder. Foto: Eduardo Munoz / Reuters / File Photo / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den prestisjefylte Oscar-utdelingen blir av flere Hollywood-stjerner sett på som årets største begivenhet, men for mange er riktignok kveldens høydepunkt Vanity Fairs berømte etterfest.

På etterfesten dukker en rekke stjerner, som har byttet om til sitt andre, men svindyre antrekk for anledningen, opp klar for fest.

Popstjernen Beyoncé Knowles-Carter (40) er ikke fremmed for å vekke oppsikt med sine antrekk, og denne gangen var hun én av dem som stjal showet under etterfesten.

PRIVAT: Beyoncé er kjent for å være privat av seg, men i anledning nyttårsaften delte hun bilder av tvillingene sine. Video: Beyoncé Vis mer

- Helt sinnssykt

Tidligere denne uken delte «Crazy in Love»-sangeren en bildesamling på Instagram, som nå har satt fyr på nettet. På bildene er hun iført en gjennomsiktig, beige kjole med glitrende paljetter.

Den figurnære kjolen, som er designet av Celia Kritharioti Couture, dekker tilsynelatende svært lite av kroppen. Designeren sørget også for at 40-åringen fikk vise fram sine velkjente former, skriver blant andre Metro.

Som tilbehør hadde hun et diamantkjede fra Tiffany & Co, samt et par glitrende solbriller.

Reaksjonene har ikke latt vente på seg og følgerne har strømmet til kommentarfeltet på Instagram.

«Dette antrekket er helt sinnssykt. Den som har stylet deg trenger en pris UMIDDELBART!! mener en.

«Jeg våknet akkurat opp, du må jo forberede meg på noe slikt som dette!! skriver en annen.

«Internettet er ditt, Madame», følger en tredje opp med.

Vekket oppsikt

Det var imidlertid ikke bare på Vanity Fairs etterfest at fansen til Knowles fikk hakeslepp. Hun skilte seg også ut på den røde løperen under Oscar-utdelingen natt til mandag.

Før hun dukket opp i det glitrende designet, sørget hun også her for at folk skulle snu seg en ekstra gang, iført en knallgul, skulderløs kjole.

Sangfuglen ble også filmet blant publikum under Billie Eilishs (20) opptreden, og flere seere var raske med å ta skjermbilder. Like etter delte hun riktignok bilder av hele antrekket på Instagram, ifølge ELLE.

LØVENES KONGE: Forrige dagen kom de siste bildene fra den kommende Løvenes Konge-filmen hvor Beyoncé og artisten Childish Gambino synger den kjente låta «Can you feel the love tonight». Vis mer

Knowles-Carter var for første gang nominert til beste originalsang «Be Alive» under årets Oscar-utdeling. Men det var artist Eilish som stakk av med seieren med låten «No Time To Die».

LES OGSÅ: Legger ned nettbutikk etter kritikk

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer